Ber om ursäkt för "pausen" från bloggningen.

Hej kära läsare! (Om jag nu har några, ha ha)

Jag ber om ursäkt för att jag inte har bloggat på tre dagar, men jag har inte haft tid eller ork till det faktiskt. Här kommer en liten sammafattning om vad jag gjort på dagarna.

Onsdag: Jag var med Caisa, Mikkah, Lena och Tommy i Göteborg, det var en mycket trevlig dag. Ni gör livet mycket lättare kan jag lova. Har inte orken till att beskriva hela den dagen vad vi gjorde och sådant men den här dagen var helt underbar.

Torsdag: Vaknade runt 10-tiden och då började jag tralla vidare hemåt, sov över hos bästis och det är alltid lika underbart att vakna upp där. Jag kom hem vid 11-tiden och då gjorde jag ordning mig snabbt för att Erica ringde mig och frågade mig om jag ville komma till Överby och träffa henne. Självklart ville jag det. Åkte dit så att jag var där vid 12 och var med henne tills ungefär 18-tiden. Dem bjöd mig på mat och fika. Alltid lika roligt att träffa dig Erica, du är så otroligt rolig och vi har samma humor. Älskar dig gumman!

Fredag: Idag så hämtade mamma mig vid 13.00 hos pappa och då åkte vi till Torp i Uddevalla för att försöka hitta en jacka till mig, dock så hittade jag ingen där men jag hittade lite annat smått o gått. 2 tröjor och ett bar knästrumpor för höga stövlar. Fick åka vidare till Etage för att leta efter en jacka, tillslut så hittade jag en hyffsat snygg jacka. En brun blev det och en kort, inte alls som jag tänkt mig. Den blev jag nöjd med. Tack mamma för att du finns, jag kommer alltid att älska dig. Sedan åkte jag och mamma hem och då gjorde hon jätte god mat så åt vi och sedan satte vi oss ner o tittade på Idol.

Nu ligger jag bara här i min säng och skall väl strax sova, är inte direkt jätte trött men lär väl bli om en stund. Hoppas ni orkar läsa allting och hoppas det är några som läser min blogg i alla fall. Puss och kram!

Vart finns orken?

HUR I HELVETE ORKAR DU?

Det räcker nu, jag är trött på ditt tjat oavsett du bryr dig eller inte. Det börjar bli till en överdrivs.


En trevlig dag idag igen.

Hejsan!

Kom hem för en stund sen. Idag väckte min bror Michael mig vid 8-tiden på morgonen, sedan väckte han mig igen vid 9-tiden och en sista gång vid 09.20 och då gick jag upp i och med att jag hade blivit pigg efter alla väckanden. Åkte med min andra bror Tommy till stan med hans dotter Wilma så vi gick runt på stan och kikade lite i affärer. Dock så var jag osminkad, oordninggjord rent ut sagt idag.

Vi kom väl hem vid 15-tiden och vid 16.00 så gick jag och Tommy iväg till Möllan för att pröva hans bankkort, då passade vi även på att hälsa på bästis. Det var trevligt, alltid lika kul att träffa dig. Känner mig som hemma hos dig hjärtat.

Imorgon blir det Götet med mina favoriter. Caisa, Lena (Caisas mamma), Robin (Caisas kusin) och Tommy min bror kanske ville följa med. Få se vad det blir. Skall bli skoj i alla fall.

En trevlig dag med en trevlig Carolina.

Hejsan!

Kom hem för en stund sen. Har haft sen jätte trevlig dag med dig Carolina. Badade i cirkus 5 timmar. Sedan vart vi jätte trötta och då åkte vi hem. Vi får ses snart igen gumman.

Är det någon som har en bra film att rekomendera?

Godmorgon!

Hejsan!

Nu har jag precis ätit och tagit på kläder, för idag skall jag nämligen till Vattenpalatset med Carolina. Skall bli kul! Får se hur länge vi är där, jag skriver i alla fall när jag kommit hem igen. Vad skall ni göra för skoj idag då?

Då har man vunnit ett halsband då!

Hej bloggen!

Vann ett jätte fint halsband utav Lina, blev jätte glad. Läs gärna hennes blogg, blev beroende efter andra dagen tror jag det var. Kollar hennes blogg mellan 5-10 ggr om dagen, då är jag seriös. Den är intressan och alltid lika kul att läsa. Tack!



Tog Linas bild!

Strax sovdags!

Hej!

Nu sitter jag här med mina bröder Michael och Tommy. Trevligt! Skall strax sova, för jag skall upp tidigt imorgon. Skall nämligen till Vattenpalatset imorgon med underbara Carolina. Skall bli jätte kul faktiskt, var längesedan vi hittade på något tillsammans.

Jag skriver imorgon igen, för nu skall jag prata vidare med mina bröder och sedan skall jag sova. Ni får ha det så bra sötnosar. Natti natti, kram!

En väldigt lång söndag.

Tja!

Nu sitter jag här i sängen med min bror, han sitter med sin laptop och jag min. Jag sitter även och tittar på Make me a supermodel då och då. Ett intressant och bra program. Skall se på Ensam mamma söker kl 20.00, det är jätte bra. Följer det varje söndag.

Själv så har jag tyckt att den här söndagen har varit väldigt lång. Trodde klockan var runt 18-tiden så var den bara 14.00, rätt segt må jag säga.

Igår gjorde jag inte så mycket, tittade på Celebrity Rehab med mina bröder Michael och Tommy. Anna har varit här i helgen, det har varit kul. Jag, Michael och Anna var på Överby igår en stund, det var trevligt. Sedan åkte vi hem och då lagade vi jätte god mat, pommes med skinksnitsel och beanessås (stava). Somnade igår vid 23-tiden, rätt skönt så väckte min kära bror Michael mig imorse kl 10.00 och sa att frukosten var framme. Älskar dig!

Nu tänkte jag försöka hitta på något här hemma, har fruktansvärt tråkigt. Jaja, skriver säkerligen sen igen, ni får ha det så bra. Är det någon som vill hitta på något nu på Höstlovet?

Lov, lov, lov så otroligt skönt.

Hej snyggingar!

Ursäkta att jag inte skrivit något inlägg idag, men har varit så otroligt seg idag och sedan var jag en sväng på Överby med min bror och hans flickvän Anna. Jätte trevligt. Nu ligger jag här i sängen och har precis kollat Celebrity Rehab ett jätte bra program. Någon mer som följer/ser på det?

Nu tänkte jag lägga mig, är jätte trött och har ont i magen. Ont i magen är för att jag åt mat förut och sedan Marängswish. Usch och fy vad jag är mätt. Aja, vi hörs imorgon. Godnatt. Puss

Skall bli en underbar dag idag bästis, haha.

Hej sötnosar!

Nu sitter jag här vid köksbordet, tänkte precis börja packa och sedan duscha snabbt. Skall till pappa och lämna packningen och sedan till min underbara bästis, och då skall vi ha kul. Du gör mig alltid så glad bästis.

Gick kasst i skolan idag för övrigt, på grund av min period. Hoppas det går över snart, det går över jämt när jag är med min dunderbara bästis men kommer tillbaka när vi lämnar varandra. Skriver sedan igen, puss på er babes.

Inte en gång till, jag orkar inte...

Jag tror att jag kommit in i dem här perioderna igen, inte en gång till... Det är dem perioder som är värst, då jag bara kan börja störtlipa för ingenting, då jag har lätt för att "fejkskratta", då jag är bara sur och grinig hela tiden, jag vill inte. Förlåt för mitt humör, förlåt om jag verkar sur och grinig, jag är inte det bara så ni vet. Jag mår bara inte bra just nu, förhoppningsvis så går det över snart. Vet inte när men...

Trött som ett as och snart är det höstlov äntligen.

Hej hej!

Idag mellan 09.00-15.00 så har jag stått på mässan i en monter. Trevligt, men blev jätte seg runt 15.00 tiden så då åkte jag hem. Blev riktigt förbannad ett tag på Måg, dem kom och klagade på oss hela tiden. Självklart är det väl ett tecken på avundsjuka, John Bauer är ju självklart mycket bättre, det är i alla fall min åsikt och säkerligen många andras också. Jaja, det är sådant man få stå ut i livet, avundsjuka in princip. Så klart så är vi så pass starka att vi står emot. För vi är bäst!

Nu funderar jag på att tvätta bort mitt smink och borsta tänderna, sedan sätta på en bra film o titta på. Efter filmen blir det sängen, är jätte trött. Kram på er.

Gymnasiemässa, välj Jb (John Bauer).

Hejsan!

Nu sitter jag här i Älvhögsborg på mässan, har varit här sedan 09.00 imorse. Hittade trådlöst nätverk här, alltid lika gott. Blir fruktansvärt irriterad på Måg, har fått ett antal utskällningar utav dem. Aja, handlar väl troligtvis om avundsjuka, vi kan väl inte hjälpa att Jb är bäst?

Fick träffa Sandra, Emmelie, Ronja, Sofie, Erica och Moa idag, det var skoj. Har verkligen saknat några utav er, alltid lika kul att träffa er. Älskar er.

Bastu är alltid lika skönt.

Hej igen!

Nu har jag precis varit nere och bastat, otroligt skönt är det. Dessutom är det jätte avkopplande, är redan otroligt trött. Skall nog ta och äta lite kvällsmat och sedan se på Efterlyst, efterlängtade programmet. Efter det skall jag nog lägga mig och se på en film, har ni något tips på någon bra film?

Imorgon blir det Gymnasiemässa och det skall väl bli kul. Skall stå där troligtvis hela dagen, om jag orkar.

Gymnasiemässa imorgon, kommer ni?

Hejsan!

Idag i skolan så var jag rätt mycket med Nina och Louise, dem kom ner till mig vid 10-tiden tror jag det var. Var med dem till 12-tiden, jätte kul. Sedan efter lunchen så hade jag idrott, hade boxpass, älskar att känna känslan efter en träning. Den känslan är otroligt skön, det är då jag känner mig som fräshast, efter ett träningspass och duschen efteråt så klart!

Idag är det Efterlyst igen, någon mer som följer det/skall se på det ikväll? Det är så intressant tycker jag.

Imorgon får jag sovmorgon, för då skall jag stå på Gymnasiemässan kl 09.00 med Sebastian från min klass, tror det var någon mer men minns inte riktigt. Skall bli kul. Någon som skall komma dit? Då får ni allt komma fram till JohnBauer montern så skall vi allt visa hur bra skolan är. Haha.

Aja, jag uppdaterar bloggen senare. Här får ni en bild från idag!

<3<3
Mina sötnoar Nina och Louise

Precis duschat och gjort i ordning mig för kvällen.

Hej sötnosar.

Nu har jag precis duschat och gjort i ordning mig inför kvällen. Mamma gjorde risgrynsgröt till kvällsmat, det var jätte gott. Haha. Säger ni tomtegröt eller risgrynsgröt?

Jag skall gå o titta på "S.O.S Family" nu, får se vad det är för attitydsproblem barnen har idag. Skriver ett blogginlägg efter programmet igen. Puss sötisar.

Fick sluta 1 timma tidigare, skönt.

Hejsan!

Vad tycker ni om mina fina nya design här på bloggen? Det är min syster Nathalie som gjort den så fin. Tack så mycket.

Idag hade vi Matte på morgonen, otroligt tråkigt. Haha. Sedan hade vi Naturkunskap, i och med att jag var redan klar med det så fick jag en håltimma, kul. Nej. Eftersom alla var så snabba på att läsa upp arbetena så gick det snabbare än beräknad tid att sluta, så jag åkte hem med 14.54 bussen istället. Skönt.

Uppdaterar bloggen senare, men vad skall ni göra på höstlovet gott folk? Och idag?

Så jäkla trött och sen är det kallt ute.

Hej!

Fyfan vad det är kallt ute, jag fryser något otroligt när jag sitter och väntar på bussen här i resecentrum. Måste köpa en ny, varm, snygg och gosig jacka, så här kan det inte fortsätta. Haha.

Bussen går 07.55, och då skall jag sova för nu är jag riktigt trött. Lov om 3 dagar, fyfan vad härligt. Jag längtar verkligen. Skall ni göra något speciellt på erat lov?


Jag längtar så fruktansvärt mycket till Höstlovet.

Hejsan!

Just nu sitter jag bara framför datorn och chattar med min bästis och sedan kikar jag runt på nätet och lyssnar på en jätte bra låt. Skall länka här så ni skall få höra. Idag har jag inte gjort så mycket, varit i skolan och sedan åkte jag o mötte Sofia i Vänersborg, sedan åkte vi hem. Käkade, stan och var en stund med Louise, trevligt trevligt.

Nu skall jag äta kvällsmat och sedan titta på någon film och sedan blir det sleeptime troligtvis, skall försöka lägga mig i tid idag så att jag orkar en hel dag. Puss på er!


Sitter och väntar på bussen.

Hejsan!

Nu sitter jag i resecentrum och väntar på bussen, skall sova i bussen. Skönt. Jag är trött, snart, äntligen så är det Höstlov. Det efterlängtade lovet kommer snart. Fan va skönt. Aja, idag i skolan så har vi hela dagen Karaktärsämnen så det innebär att jobba med persondator och/eller Webbdesign. Uppdaterar bloggen senare, hejs!

Filmdags och sedan sova.

Hejsan!

Nu har jag precis lagt mig i sängen, såg Ensam mamma söker nyss, har följt det sedan det börjde. Jätte spännande varje gång. Nu skall jag titta på film med min syster och sedan skall jag sova.

Fyfan va skönt med lov snart, på fredag efter skoldagen så blir det lov och det skall bli så jäkla skönt. Aja, nu skall jag titta film, först skall jag höra vad mamma ville. Kram!

Söndagar är alltid lika trist.

Hejsan!

Har precis ätit frulle och vaknade för en stund sen. Får väl se vad jag hittar på idag, skall väl ner och duscha strax och sedan göra ordning mig lite ifall det blir någonting som händer idag.

Vad har ni annars gjort i helgen då gott folk?

Sitter i centralen med min laptop.

Hej hej!

Har inte gjort så mycket idag, vaknade vid 10 tiden och då började jag göra ordning mig så drog jag med Sofia och Robin till Göteborg och Mölndal. Vi hälsade på hans mormor, och sedan har vi inte gjort så mycket mer. Sitter nu på centralen och väntar på att bussen skall gå. Hade med min laptop, skönt.

Var jätte trött igår så jag skrev inte inte så många blogginlägg, men men. Jag skriver nog ett när jag kommer hem igen. Ha det så bra.

Trött på en fredagseftermiddag.

Hejsan!

Kom nyss hem och skall strax iväg igen. Har inte gjort så mycket idag, varit i skolan i 2 timmar och sedan åkte jag till Vänersborg och var med Sofia och hennes vän Louise, trevligt. Nu skall jag med min syster Sofia o möta hennes pojkvän Robin, sedan skall vi till pappa och lämna våran brors Wii.

Idag blir det att ta det lugnt med mamma och Stefan, skall titta på Idol och sedan tror jag det blir att jag lägger mig. Är jätte trött redan nu, får väl se hur dagen fortsätter. Vi hörs senare. Puss

Yes, helg nu.

Tja snyggingar!

Sitter i skolan och försöker fixa min egna hemsida, har Karaktärsämnen nu och då håller vi på med Webbdesign. Det är rätt kul faktiskt, när man väl förstår.

Händer i helgen då? Vet inte riktigt vad jag skall göra idag, kanske skulle bowla idag med mamma, min bror och Stefan. Men vet inte riktigt än, får väl se.


Snart sovdags!

Hejsan kära bloggare!

Nu skall jag strax sova, har precis varit och borstat tänderna o tagit bort mitt smink. Vet ni vad? Min kära syster somnade vid 19.00, i min säng, jätte sött. Aja, det blir till att snart sova för nu börjar mina ögonlock sänka sitt tempo. En stor kram på min syster för hon sover i min säng i natt, ha ha. Så söt är du, love you my sister. Vi hörs imorgon!

Syster
Här är en bild på min syster som har somnat, fast den här bilden är hon väldigt trött och inte speciellt ordninggjord.

Äntligen helg imorgon, så jäkla skönt.

Tjenare!

Jag kom hem för en stund sen och då åt jag direkt, hade inte ätit sen kl 06.00 imorse så var lite trött. Efter det så la jag mig i sängen och nu är jag kvar här, skall städa mitt rum efter detta blogginlägget tänkte jag. Renbädda min säng skall jag också göra.

Dock så gick klippningen riktigt bra idag, Sandra gjorde ett mycket bra arbete. Hon är jätte duktig tycker jag och jag blev faktiskt nöjd. Så fort jag annars klipper mig och dem tar mer än 1 cm så grinar jag ihjäl mig nästan, ha ha. Lite små patetiskt, jag vet. Här kommer det en bild på mig som jag tog förut efter klippningen, dock några timmar efter så frisyren är inte och leka med kan jag säga. Ha ha. Det syns inte så värst mycket, men skönt att känna lättnaden i håret efter det mesta slitna håret.


Har precis blivit klippt utav Sandra.

Hejsan!

Nu har jag precis blivit klippt utav Sandra, det blev jätte bra. Tack så mycket! Jag tar en bild sedan när jag kommer hem så får ni se hur det blev. Vill lukta på mitt hår hela tiden, ha ha. Det luktar så fruktansvärt gott sådant frisörmedel. Jag uppdaterar bloggen senare igen, för jag sitter och väntar på bussen nu och mitt batteri till datorn börjar bli lite dåligt. Aja, ni får ha det så bra kära vänner.

Jahopp, då har man slutat för dagen.

Tja!

Då fick jag nyss reda på att engelskan idag är inställd och att vi fick sluta tidigare. Fick sluta 11.00 idag istället för 12.00, så nu blir det att vänta på Sandra och Angelica tills dem är klara så går vi och äter och sedan skall jag klippas kl 13.00 så måste ändå stanna kvar i skolan. Det skall bli kul när Sandra klipper mig sen. Aja, vi hörs! Skall se vad dem andra gör nu.

Sitter i skolan och har rast just nu.

Hejsan sötnosar!

Just nu sitter jag i klassrummet och har rast och då tänkte jag att jag skriver ett blogginlägg, passar på. Har svenska annars, och där skriver vi en novell. Jag älskar verkligen att skriva noveller, är redan klar med min. Tycker ni också att det är kul att skriva noveller?

Kl 13.00 skall jag bli klippt utav Sandra, är lite halvt nervös. Nej då, det kommer säkert gå jätte bra. Hon har fått rätt bra kritik när hon klippt provdockor och sådant så det skall nog går bra. Man får alltid vara positivt inställd och ha dem positiva tankarna, då går allting bra. Nu skall jag nog titta vad Sandra gör och sedan läsa igenom min novell och se hur den blev. Skriver ett blogginlägg senare igen. Sköt om er underbara! Här kommer en skön låt som jag alltid blir glad utav, en av mina favoritlåtar. Ha ha!




Snart är det mitt favoritprogram, Efterlyst!

Hejsan alla människor!

När jag kom hem idag så gick jag, Sofia och mamma ut till stallet här utanför och pratade lite och sådant. Vi sa till dem att de får gärna ringa när dem behöver hjälp, eller bara att komma och knacka på. Vore kul att börja rida igen, någon gång sådär ibland bara.

Jag åt nyss lite kvällsmat med min kära syster, gjorde varm oboy och gjorde varma frallor. Det var gott. Så nu väntar jag bara på att efterlängtade Efterlyst börjar. Det är så himla spännande varje gång och jag blir lika förbannad och upprörd varje gång dem säger något om våldtäckter, förstörelser, mord etc. Vad i helvete tänker dem människor med? Helt seriöst, jag förstår inte. Har dem inget vett i huvudet? Jag menar, lite vett bör man ha som en vuxen att man förstår att våldtäckter, förstörelser, brott, mord etc. är helt jäkla galet fel. Usch. Aja, får se vad det blir i dagens program.

Här får ni en mycket vacker låt, en tjej vid namn Linn Eriksson som har skrivit en egen låt och som är tillängnad åt hennes vän som begick självmord. Hon har inte världens bästa röst, men
låttexten är helt underbar.


Sitter och väntar på bussen.

Hejsan snyggingar!

Hade nyss Karaktärsämnen, och den lektionen innebar att vi skulle fortsätta med våran hemsida, dem mer avancerade sakerna. Sedan hade vi Elevråd och jag är med i det, så det pågick väl i ungefär 1 timma. Egentligen så har jag idrott kl 13.00 men jag har glömt idrottskläder och sen har jag jätte ont i musklerna och förkyld så jag tar bussen hem istället. Sitter just nu i busskuren, har kommit på att det finns en hel del trådlösa nätverk här nere som är oskyddade, så det är rätt skönt. När man inte har något att göra och väntar på sin buss är det bara att ta fram sin dator.

När jag kommer hem skall jag be mamma massera mig, behöver verkligen det. Nu skall jag nog packa ner datorn alldeles strax, men vi hörs när jag är hemma igen. Ha det så bra så länge.

Förresten, imorgon skall Sandra som går Frisörprogrammet på John Bauer, där går jag med men jag går IT-programmet, i alla fall, hon skall klippa mig imorgon. Är jätte nervös hur det skall bli, det är jag alltid oavsett frisör eller vad det nu kan vara. Är rädd att mitt hår skall bli avklippt. Aja, vi får se hur det blir imorgon. Lägger in en bild på hur det blev imorgon. Ciao!


Webbdesign.

Halloj!

Nu har jag börjat lektion och vi har webbdesign. Det är kul när man väl förstår. Försöker fixa min hemsida så bra som möjligt, men jag fixar inte det där med flash. Får försöka hitta någon lösning så att jag kommer på hur man gör det. Aja, nu skall jag fortsätta med webbdesignen. Vi hörs, uppdaterar bloggen senare.

Vilken film blir det?

Tja!

Nu har jag precis duschat och innan det pluggade jag, suck. Det var ett riktigt stort arbete, satt med det i drygt 2 timmar. Jaja, jag skall inte klaga. Det är ju jag själv som har valt att fortsätta skolan och då får jag också stå ut och även kämpa, så är det. Jag skall strax gå och borsta tänderna tänkte jag och sedan krypa ner under täcket och se en bra film, vilken film tycker ni jag skall se? Har ni några bra filmtips man kan ladda ner? Skriv gärna.

Jag börjar bli riktigt trött igen, och min säng ropar efter mig så det blir nog sängen direkt efter det här inlägget. Aja, ni får ha det så bra så hörs vi imorgon. Skriver förmodligen direkt när jag kommer till skolan imorgon. Är det ens många som läser min blogg? Aja, sköt om er!

Plugg, plugg och åter igen plugg.

Ciao alla bloggläsare!

Jag kom hem för ungefär 50 min sen och nu så har jag precis ätit och tänkte börja plugga NK. Jätte tråkigt, i och med att jag skall läsa 13 sidor i ett häfte där det står om "Kan själen lämna kroppen?" men det kanske kan vara rätt intressant ändå. Får se vad jag tycker när jag börjat med det. Vad tycker ni själva? Vad tror ni? Tror ni att själen lämnar kroppen när man dör eller att den finns kvar? Svara på det medans jag pluggar så hörs vi senare.

Förresten, jag har inte kunnat blogga så mycket idag i och med att vi bara haft Matte och Naturkunskap och då har inte man behövt använda sig utav datorerna, så då skippade jag det. Men men, vi hörs senare. Sköt om er så länge gott folk.
 
jag

Sitter i skolan och har en rast nu.

Hallå!

Just nu sitter jag i skolan och har matte, fast har en rast nu. Vet ni vad? Jag somnade runt 19.30-20.00 tiden igår ikväll, jag var helt slut när jag kom hem igår så jag bara la mig direkt i sängen efter jag hade gjort i ordning mig. Satte på en film och stensomnade. Det var riktigt härligt, trots att jag somnade så tidigt så var jag inte så pigg imorse som jag trodde att jag skulle vara.

Uppdaterar bloggen senare för nu börjar jag min lektion igen.
Ciao!

Fyfan vad man är trött om dagarna.

Godkväll gott folk!

Nu har jag precis tvättat bort sminket, borstat tänderna, tagit på mig pyjamas och lagt mig i sängen. Jag är så otroligt trött och har jätte ont i huvudet, får väl se om jag somnar. Tänkte skriva färdigt detta inlägg och sedan se på någon film och då lär jag väl somna. Aja, vi får se hur det blir. Kanske inte blir ett inlägg till, om det inte blir det så skriver jag imorgon igen.

Här kommer några få bilder som jag redigerade förut när jag var i skolan och hade ingenting att göra. Dock så hade jag webbdesign som sagt idag, det gick väl som det gick. Kom inte igång först, ville ha flash men jag fixade inte det. Får fixa det på onsdag när vi har Karaktärsämne igen. Ha det så bra, om jag inte somnar så skriver jag förmodligen ett till inlägg. Här kommer bilderna! Ciao!

ful
Orginalbilden

blä
Redigerad

Slutar om 3 timmar.

Ciao!

Nu har jag precis varit och ätit med Sandra och Evelina, lika trevligt som vanligt. Strax börjar min lektion och vi skall ha webbdesign, det blir skoj. Får väl se vad det blir som vi skall göra.

Vad har ni gjort för skoj i helgen då?
Vi hörs senare, ni får ha det så bra så länge.

Karaktärsämnen hela dagen.

Hejsan!

Nu har jag nyss påbörjat min lektion, har karaktärsämen hela dagen. På morgonen skall vi jobba med Persondator, en bok där vi skall svara på frågor. Det går jätte lätt när man väl hittar svaren och så. Dessutom så somnade jag väldigt sent så är ganska så trött idag, somnade närmare 1 och det är väldigt sent för mig i och med att jag går upp 05.45 så ja, ni kanske har en förståelse varför jag är trött idag.

Efter lunchen så skall vi jobba med webbdesing, det blir roligt. Gillar att jobba med det, får väl se vad vi skall göra för slags hemsida. Aja, nu skall jag jobba vidare med boken. Ni får ha det så bra så länge, jag uppdaterar bloggen senare. Ciao!

Jahaja, nu har man gjort i ordning sig för kvällen.

Hejsan!

Nu har jag precis gjort i ordning mig och funderar på att lägga mig strax. Blev lite irriterad nu för jag skrev nyss ett hyfsat långt inlägg och sedan när jag tryckte "Spara & publicera" så stod det bara "Sidan kan inte visas" sedan när jag tryckte bakåt eller uppdatera sidan så försvann allting. Jaja, jag får försöka skriva om det på ett bra sätt. Rätt nyligen såg jag på "Ensam mamma söker" det tycker jag är rätt spännande, har följt det sen det började. Rätt kul faktiskt. Någon mer som följer det?

Förresten, vad tycker ni om att Blondinbella har tagit ett break? Tycker ni att det är positivt eller negativt? Jag tror att hon behöver det, att spendera ungefär 10 timmar på datorn i 3 års tid, det är väl en självklarhet att man till slut måste ta ett break. Sedan förstår jag henne, det är väl jätte bra nu när hon får spendera mer tid tillsammans med hennes vänner, familj och släktingar. Sedan tar ju skolan en hel del plats. Jag har följt henne i några månader, och jag har alltid tyckt att det har varit lika förväntansfullt att läsa hennes intressanta blogginlägg.

Aja, nu skall jag gå och borsta tänderna och sedan hänga upp min tvätt som jag har tvättat, sedan skall jag sätta på någon bra film. Det återstår och ser vilken film det blir. Ni får ha det så bra, sköt om er så länge och sov så gott när ni nu skall lägga er. Ciao!

Helgen har varit bra och nu skall jag strax möta syrran.

Hej hej!

Helgen har varit bra, har spenderat den med världens bästa vän. Fredagen så var vi hos några, lördagen så hade vi bara en allmän myskväll och idag har vi haft det rätt slappt. Min syster vill att jag skall möta henne, så får väl se på det om jag kan det. Snart skall jag hem till mamma, har varit hos pappa den här helgen.

Jag skiver säkert ett inlägg när jag kommer hem till mamma, sköt om er så länge!


God eftermiddag!

Hejsan!

Nu har jag varit vaken ett tag, vaknde först vid 9-tiden och var hur pigg som helst. Jag tänkte att jag försöker somna om igen i och med att min bästis fortfarande sov. Sedan vaknade jag vid 10-tiden och sedan 11-tiden och då gick jag upp. Jag och min bästis åt lite frukost och nu sitter vi bara här och inte gör något.

Vi vill hitta på något, men vi vet inte vad. Har ni något bra förslag man kan hitta på på en söndagseftermiddag? Hör av er!
Uppdaterar bloggen senare för nu skall jag gå ner och prata lite med min pappa. Kram på er.

Myskväll med min underbara bästis!

Godkväll!

Idag har jag bara varit seg och varit med min bästis. Vi har inte gjort speciellt mycket. Har varit i affären och då köpte vi chips och coca coola som vi skall ha nu till en film vi skall se. Har varit en sjukt bra helg, i och med att jag fått spendera den med världens bästa vän.

Jag skriver nog senare igen, skall påbörja filmen nu tänkte vi. Förresten, jag lägger in bilderna från gårdagens efter filmen. Kram på er!

Godmorgon!

Hejsan!

Igår så spenderade jag min dag och kväll med min bästis och hennes syster. Vi hade det jätte trevligt. Vi gick bort till några kompisar som vi kände och satt där en stund, lirade lite guitar hero. Sedan bar vi av till en som var med, hans lägenhet så satt vi där en stund. Efter det så gick vi till en annans lägenhet som var med oss, jag somnade vid 12-01 tiden och sedan vaknade jag vid 04 igen.

Då började jag och Nathalie traska hem, Caisa stannade kvar hos honom. Vi var hemma vid 06 på morgonen. La mig direkt i sängen och stensomna när vi kom hem.

Nu har jag varit vaken sedan 11.20, trots att jag la mig så sent. Det var skönt att vakna hyfsat tidigt iallafall. Nu tänkte jag gå och möta min bästis och sedan skall vi väl köpa lite "mys-saker" och gå hem till mig och då skall vi titta på film. Blir säkert trevligt. Aja, ni får ha det så bra. Uppdaterar min blogg senare idag, sedan skall jag lägga in lite bilder från gårdagens också.

jag
Min outfit igår


bästis
Bästis outfit


Caisa och Jimmy


Jag och Kim


Syrran och någon

Nu orkar jag inte lägga in mer bilder, ni får nöja er med dem här få bilderna.


Snart en dag avklarad.

Hejsan!

Jag har precis kommit hem till min pappa nu. Satte mig vid köksbordet och surfar lite. Skolan gick bra idag och vi fick jobba med persondator och det var kul när man väl kom in i det, skulle svara på frågor. Efter skolan så var jag med Nina och Louise en stund och tog vi samma buss upp till Näl. Vid näl mötte jag min kära broder så vi tog samma buss in till stan. Han åkte hem till pappa och jag åkte hem till mamma för att hämta saker och packa och sådant.

Åkte in till stan senare, och då träffade jag Elina. Jag har inte träffat henne på 1,5 år så det var verkligen jätte kul att få träffa henne. Har saknat dig tjejen. Nu blir det till att ta något ätbart och sedan gå till bästis, för idag och resten utav helgen skall spenderas med min underbara och efterlängtade bästis. Det skall bli riktigt kul.

Vi vet fortfarande inte riktigt vad vi skall hitta på, så har ni något förslag så skriv gärna det. Ha det så bra gott folk. Förresten, här kommer det lite bilder från idag.

ful
Jessica


elina
Elina

jag o elina
Jag och Elina

Börjar med en start på dagen med skola som vanligt.

Hejsan!

Var det någon mer än jag som såg debatten igår som BlondinBella gjorde? Jag tyckte den var rätt intressant. Jag menar, hur många 17 åringar dricker inte alldeles för mycket? Om man jämför henne med andra 17 åringar så är hon "nykterist" jämfört med dem. Jag tyckte hon gjorde en riktigt bra debatt igår trots det var så kort tid dem debaterade.

Jag kom precis till skolan så har satt mig i klassrummet nu. Har karaktärsämnen nu på morgonen 09.00-12.00, så antingen blir det till att jobba med Dreamweaver eller Persondator. Får väl se vad det blir. Slutar kl 12.00 dock, så det blir en härlig och kort dag idag.

Jag uppdaterar bloggen senare idag, skall förmodligen vara med min bästa vän idag om hon nu vill och kan det. Kommer bli jätte roligt i så fall. Har saknat henne jätte mycket. Kram på er allihopa.

Städning, debatten med BlondinBella.

Hejsan alla glada människor!

Jag kom hem vid 17-18 tiden i eftermiddags. Åt lite middag och sedan satte jag mig vid datorn en stund. Kikade runt på bloggar och sådant skoj. Har precis duschat och sen var jag tvungen att damsuga och göra en liten ändring i mitt rum, för det såg förjävligt ut. Dock så dammsuger jag mitt rum minst 1 gång per dag och städar för att det skall ha sin ordning.

Jag är så pass pedant av mig så att jag måste ha allt i ordning och det får inte vara något smuts, har jag inte dammsugit eller tagit bort smuts eller något annat liknade kan jag inte sova på hela natten. Haha. Det är lite skrattretande men sådan är jag.

Nu tänkte jag gå och äta lite kvällsmat och sedan titta på debatten med BlondinBella efter det skall jag sova. Det skall bli skönt, äntligen helg imorgon. Slutar halv 12-12 imorgon så det blir en tidig hemresa imorgon. Dock så skall jag till pappa i helgen, och förmodligen skall jag vara med min underbara bästis hela helgen om hon nu vill det?! Skall bli så underbart i så fall. Vi har så himla kul tillsammans. Aja, nu skall jag inte tjata mer.

Ni får ha det så bra alla underbara människor. God natt får jag väl säga i "förskott" då, haha. Kram på er.


jag


En sak till bara, skall jag färga håret en nyans mörkare/mörkbrunt och inskaffa mig hårförlängning? Jag tror det skulle bli snyggt, men har ingen aning så vill ha eran hjälp.

Engelska lektion

Hejsan gott folk!


Nu har jag engelska lektion. Har en liten break, alltid lika trevligt med pauser. Har läst en text och sådant idag på engelskan, och nu håller jag på att översätta ord och sånt där. Snart slutar jag! Det är rätt skönt. Men nu skall jag gå ut och ta lite luft, vi hörs. Puss på er!


Skaffat blogg

Hejsan!

Nu var det dags för mig att skaffa blogg. Får väl se hur det funkar. Just nu är jag i skolan, har precis varit och ätit. Tidigare hade vi ett svenska pass och då skulle vi först till biblioteket och skaffa lånekort, men fick inget i och med att jag inte har ett legitimation och jag har inte fyllt 16 än. Men nu skall jag ha engelska, suck. Ha det så bra, haha har inga bloggläsare än men ändå.

Någon som är bra på att designa bloggar? Skriv gärna!


Välkommen till min nya blogg!