Lär man sig verkligen utav sina misstag?

Hejsan
Jag vet att jag inte skrivit på ett tag, men har helt enkelt inte orkat.
Usch, känns som det är bara problem nu. Finns inget att göra åt det heller, mer än att gå vidare o leva livet. Jag är så jäkla dum ibland!


Den här dagen saknar jag så otroligt mycket...

I bilen mot Eksjö

Hejsan

Sitter just nu i bilen påväg till Eksjö. Är väl framme om drygt 2 timmar, tur att jag tog med mig datorn. Dock så räcker ju inte batteriet så länge, så blir väl lite sömn då eller så får jag prata med mor, syster och bror. Aja, skriver senare. Antingen när jag är hemma eller om jag har kvar batteri så kan jag skriva om en stund igen.

Dålig uppdatering

Hejsan

Förlåt för min dåliga uppdatering. Men har inte orkat blogga. Sitter just nu här med min bror och min syster, vi skall snart gå o lägga oss. Upp tidigt imorgon! Dessutom saknar jag min andra bror Michael, han åkte till Anna idag, dock så kommer han hem på torsdag och då skall jag krama honom min underbara bror.

Om jag inte skriver senare, så skriver jag imorgon. God natt! Har ni också lov?

Trevlig dag

Hejsan

Har varit hos min bästis från 19-22.30 ungefär. Vi hade det jätte mysigt! Åt chips, godis, drack coola och såg på film. Tusenbröder blev det! Hade en jätte trevlig stund, och jag har alltid lika kul tillsammans med dig bästis. Du är bäst helt enkelt! Nu skall jag och syrran koppla in wii:t här på rummet och lira lite. Skall bli kul! Ha det så bra. Skriver senare! Puss och kram. BILDER KOMMER!

Grattis världens bästa vän!

Hejsan

Har varit vaken ett tag nu men inte bara skrivit något. Vaknade runt halv 12, det tyckte jag var rätt tidigt i och med att jag somnade vid 5 imorse. Men men, skönt att inte sova bort hela dagen i alla fall.

Grattis till världens bästa vän idag! Hoppas du får en bra födelsedag hjärtat.

Här skall ni få några youtube klipp på en jäkligt duktig sångare. Började lyssna på honom inatt, min bror visade honom. Han heter Nick Pitera, han kan sjunga som en tjej, och som en man. Här får ni lyssna och se själva!






Förlåt mig

Hejsan

Nu skall jag lägga mig. Förlåt för en väldigt dålig bloggdag idag, men denna dagen har inte varit min dag utan bland dem värsta dagarna i mitt liv. Tänker inte nämna anledningen till det, utan det är för privat och det är bara mina nära och kära som får veta om det. Men men, kom till sängs nu i alla fall. Så skall stänga av datorn och sova hade jag tänkt. Kommer sova gott nu, fick ett jätte gulligt sms utav min bror för en liten stund sen. Han skrev såhär...

"Vet inte vad jag skulle göra utan mina underbara systrar. Ni är bäst! Tack för allt syrran. Du och Sofia betyder så otroligt mycket för mig, ni betyder allt. Utan er skulle jag aldrig orka. Tänk om alla hade en Jessica & Sofia i familjen, va lyckliga alla skulle vara då, speciellt bröder. Jag lämnar er aldrig så länge ni inte lämnar mig! Sov så gott syrran. Bara komma in om det är något! Tack för allt, och tack verkligen för idag. Vet inte vad jag skulle gjort utan er. Jag älskar dig mest av allt syrran! Kram på dig, din bror föralltid."

Du är världens bästa bror och jag hoppas att du förstår det, jag älskar dig mer än något annat på denna jord. Hoppas du förstår hur mycket du betyder för mig och alla andra människor i världen.

Sitter hemma hos min bästis

Hejsan

Sitter just nu hos min underbara bästis. Vi har ätit tårta, ätit kakor och bullar. Jätte gott, men kommer bli fetare nu, haha. Får se vad som händer. Skall väl kila hemåt strax, eller om en stund. Beror på när bästis vill bli av med mig/oss. Skriver ett inlägg senare! Ha det så bra så länge. Puss och kram

Kalasdags!

Hejsan alla sötnosar

Snart skall jag, min syster och hennes pojkvän gå till min bästis. För dem skall ha kalas idag! Tur att någon livar upp stämningen och kan uppmuntra än på ett bra sätt. Min bästis är allting och jag hoppas att hon får den bästa födelsedagen! Dock så fyller hon år imorgon.

Ha en bra alla hjärtans dag! Vad hade ni tänkt att hitta på?

Ett förståndigt inlägg

Hej igen

Åh, vad jag är trött på hela jävla världen. Vad fan är världen till för? Är den till för att ljuga och svika dem närmaste man har? Jag tror knappast det. Men men, jag tänker inte hålla på att bli sårad gång på gång. Tänker skita fullständigt i dig nu, eller rättare sagt er. Förstår inte hur man kan göra något sådant! Kan inte ens tänka tanken att göra samma sak. Finns nästan bara falska jävla idioter här i världen. Det är tur i alla fall att jag vet vilka som står mig närmast och vet vilka som är äkta för mig, resten kan dra åt helvete. Aja, finns ju människor till allt, så det är väl inget att hindra om ni fortsätter på det sättet som ni håller på med.

Förresten, tack så mycket för dem ord jag fått höra, men nu har du fått redan en chans, den chansen har du sumpat. Kommer att ta en lång tid försen jag kommer att förlåta dig igen. Känner mig bara nedkränkt och det förtroendet som jag hade för dig, det sjönk snabbt kan jag lova. Kommer aldrig att få det förtroendet för dig igen! ALDRIG! En människa orkar inte bli sårad gång på gång, och speciellt inte av en person som står än närmast hjärtat. Tänk på en sak i alla fall Ett ord kan göra ondare än tusen slag och det var mer än bara ett ord. Jag tollererar inte detta. Du borde skämmas. Du är inte ens värd dem tårarna jag fäller på grund av det du skriver och säger. Jag hoppas att du följer min blogg och läser detta inlägg så du får dig en tankeställare som ifrågarsätter dig själv "Vad i helvete sysslar jag med?".

Mamma, tack för att du är förstående och att jag kan prata med dig oavsett vad och att jag kan gråta framför/i luren utan att behöva skämmas. Jag älskar dig och du är den bästa jag har!



Dessa jäkla människor alltså

Hejsan

Kommer inte bli ett långt blogginlägg, är ganska irriterad och arg. Jag skall nog byta nr, så jag slipper alla dessa jävla slynor som ringer hela tiden (ursäkta uttrycket, speciellt till mor). Är förbannad och då kan jag fläka ur mig vad som helst. Men men, vi hörs säkert senare. Eller imorgon. Beror på hur mitt humör är senare. Ha det så bra så länge! Är hos pappa! Kram

Prinsessan är min bästis

Hej

Sitter hemma hos min bästis mamma. Jag skall strax åka in till stan och möta min underbara bästis. Så vi hörs senare! Hinner inte skriva mer tyvärr. Puss och kram på er!

En lista

Tre saker jag gör när jag vaknar:
- Går på toaletten
- Äter frukost
- Sminkar mig etc.

Tre saker jag måste ha under dagen:
- Mat
- Cigg
- Datorn

Tre personlighetsdrag på mig:
- Envis
- (Kommer inte på något)
- (Kommer inte på något)

Tre saker jag gärna ägnar mig åt:
- Shopping
- Umgås med mina vänner
- Göteborg

Tre saker jag är rädd för:
- Mörker
- Andar och spöken
- Sjukdomar

Något jag drömmer om:
- Att få ett lyckligt liv
- Att få ett friskt barn
- Hitta den rätta


LOV! ÄNTLIGEN!

Hejsan

Idag är det projektet vi håller på med i skolan, slutar runt 11-12 tiden idag. Jätte skönt och sen är det lov! ÄNTLIGEN. Är det någon mer än jag som har lov denna vecka som kommer? Säg till om ni vill träffas, har fritidskort ju. Kommer nog spendera mitt lov i Göteborg en hel del, alltid lika kul att komma dit. Nå, skriver ett inlägg senare. Ha det så bra så länge!

Ber om ursäkt att det inte blev så många inlägg igår, men orkade inte bara...

Nu har jag skaffat bloglovin

Hej igen

Tänkte bara säga att jag har skaffat bloglovin, så ni som vill följa min blogg sök på mig och lägg till mig! Tack på förhand, ni får säga till om jag skall följa eran med.

Sent "morgoninlägg"

Hejsan

Ber om ursäkt för att det första blogginlägget för idag kommer in så sent. Har inte haft tid helt enkelt.
Nu behöver jag verkligen lov, försov mig idag tyvärr. Dock så vaknade jag av att jag höll något vasst och hårt i min hand. Jag funderade på va det var!? Så tittade jag, så hade jag tydligen slagit sönder min lampa!? Jag vet inte hur. Tydligen är jag vild i sängen när jag sover. Får försöka laga den, blev verkligen besviken för den lampan är så fin!

Jaja, nu skall jag inte skriva mer. Slänger upp ett blogginlägg senare och då kan jag även ta kort på lampan så får ni se. Jag prövade även förut och försöka slå på den (inte hårt) men den gick verkligen inte sönder. Aja, får väl sätta en video i taket så jag får se dager efter vad jag gör när jag sover. Haha. Kram på er!

Kära mor

Hejsan alla snyggingar

Fick en kommentar där min kära moder hade skrivit såhär:
Haha nu kom du på mig det var ju inte meningen. Men jag vill ialla fall tala om att jag är den stoltaste mamma som finns när det gäller mina barn. Du vet väl det Jessica du är unik det finns bara en av dig i hela världen så nog är jag stolt som har fått en sådan underbar tjej du är bäst Jessica
kram från en mamma som älskar sin dotter mest i hela världen.

Blir så glad utav min mamma ibland. Även fast man säger dumma saker och gör dumma saker så menar man inte det, hoppas du förstår det mammi.




Det blev inte som jag trodde

Hej

Det blev ingen elektronik som jag trodde, utan det blev istället webbdesign. Tur det. Haha. Vad har ni för lektioner idag, eller ni kanske har lov till och med? Gud så skönt det skall bli med lov snart. Sova ut, och göra vad man vill. Ta det helt enkelt chill, härligt!


Här är en väldigt dålig bild på hur man använder sig utav Dreamweaver



Här är en bild som jag har redigerat i Photoshop

Finns det någon som kan riktigt mycket om photoshop? Då får ni gärna säga till, för ni får gärna lära mig. Kan inte så mycket om det, bara småsaker som t.ex ändra kontrast och bygga ett lager etc.


Segt

Hejsan gott folk

Sitter på resecentrum och skall snart gå ut till bussen, den går 08.00 som vanligt. Idag har jag först karaktärsämne, innebär alltså elektronik. De vill säga - det jag hatar! Efter det har jag idrott och hälsa, det är kul fast idag skall vi åka skridskor och jag kommer säkert bara att trilla och det är inget kul. Haha. Längesen jag åkte skridskor. Får se hur gör jag med den saken. Ha det så bra så länge. Kram

Trött

Hejsan

Just nu sitter jag hemma hos min far, skall åka hem till min mor om en stund. Vad hittar ni på, på en tisdag då? Själv gör jag ingenting idag. Känner att jag skall lägga mig tidigt idag, mina ögon ramlar ihop snart känns det som. Har ni fått den känslan? Exempelvis på någon lektion där ni måste verkligen ha era ögon öppna men så verkligen vill dem inte. Usch, den känslan är hemsk. Tycker ni också det?

Alltid lika kul med kommentarer

Hejsan alla mina söta läsare

Jag hade nyss matteprov och jag hoppas på att det gick bra. Kändes i alla fall bra efteråt, missade två frågor dock. Eller ja, jag gjorde dem men var osäker på dem. Hur känner ni er inför prov? Pirriga i magen eller något liknande? Hoppas att ni mår bra! Ha det så bra, skriver mer senare. Puss och kram!


Här är en gammal bild på mig sen i somras, haha sprider lite glädje sådär!


Godmorgon!

Hejsan

Hoppas ni har sovit gott! Nu skall jag alldeles strax ha matteprov, wish me luck! Bara att tänka positivt och göra sitt bästa, bra Jessica, ha den inställningen. Skall försöka göra så gott jag kan, då blir det bäst. Aja, skriver mer senare för nu tänkte jag vänta tills vi börjar. Ha det så bra! 

Godnatt inlägg

Godnatt inlägg

Nu skall jag sätta på en film och sedan sova, dock så skall jag inte se hela filmen i och med att jag är så trött och vill sova.

Haha, min mamma har ju börjat läsa min blogg, men hon utspelar sig som någon Maria och låtsas som en helt vanlig person, här är en kommentar hon har skrivit haha "hi hi va kul att din mamma får se vilken kul och inteligent tjej hon har hon är säkert jättestolt över sin dotter det skulle jag vara om jag var mamma till dig kram från lilla mig". Haha, alltid lika kul att läsa kommentarerna ifrån henne. Aja, nu skall jag sova. Sov så gott när ni nu skall sova! Natti, puss.


Här är min älskade mor som jag älskar mest av allt på denna jord

Seg start på en ny början

Hej igen

Nu är jag hemma. Har precis ätit o sånt! Dagen har bestått som pluggandes på matte och sedan hade vi elektronik på karaktärsämne. Rätt seg dag med andra ord. Hoppas denna vecka går fort, för snart är det äntligen lov. Det skall bli riktigt skönt, att bara få sova ut och få vara med sin bästa vän. Förresten, här har ni en slapp bild på mig som jag tog idag. Haha, mjukiströja med jeans och en bulle på huvudet. Skönt med andra ord!


Naturkunskapsprov

Hejsan

Nu sitter jag i skolan, skall ha Naturkunskap prov tydligen. Usch och fy, får göra mitt bästa bara och hoppas på att allt går bra. Idag skall jag ha Naturkunskap i 3 timmar och sedan är det Karaktärsämne 3 timmar. Får se hur dagen blir, fyfan snart är det lov äntligen. Gu vad skönt!

Göteborg idag

Hejsan

Idag hade jag tänkt att åka till Göteborg och möta min syster. Haha, nu har jag fått veta att min mamma läser min blogg. Vad skall ni göra idag då? Nej, nu får jag börja göra ordning mig för jag skall med ett tag om en stund. Ha det så bra mina kära läsare. Kram

Nödvändig dag

Hejsan

Sitter nu på bussen påväg hem från Uddevalla. Jag skulle ju redovisa om ni minn det!? Jag åkte dit så att jag var där vid strax efter 13:00. När jag kommer dit säger han som jag skall redovisa för "Skall vi ta det på torsdag då?", inte så jäkla rockigt i och med att det var i 2 minuter jag var på skolan och sen var det bara för mig att åka hem igen. Nödvändigt. Nej.

Nu hoppas jag på att bästis skall svara mig om vi skall ut och käka eller inte. Saknar henne!


Tänk på det!

Man strävar inte ett barn vid 15 års ålder, tänk efter istället...

Ja precis, vad är det för något att sträva efter? Tycker bara att det är skamligt. När man inte ens kan ta hand om sig själv och sedan väljer att behålla ett barn bara för att man inte skyddat sig. Det är riktigt patetiskt. Aja, undra vart världen är påväg egentligen och man kan ju hoppas på att människor ändrar sig.


Ett barn skall få känna närhet och trygghet, och ett barn kan inte välja sina föräldrar...


Äntligen helg

Hej alla mina söta läsare
Idag är det äntligen fredag, och tyvärr så bloggade jag aldrig när jag satt i resecentrum. Kan bero på att jag åkte direkt till pappa för jag var så otroligt trött, så jag åkte hem till honom och sov i en timma ungefär. Snart skall jag åka till skolan, skall ju ha muntlig redovisning för min svenska lärare. Hoppas det går bra.

Nu tänkte jag nog börja göra ordning mig lite, så jag är klar tills jag skall gå. Ha det så bra allihopa!



Fuck off eller var trevlig

Hej och godnatt

Nu skall jag lägga mig till sängs och hoppas på att jag får sömn inatt. Men det får jag säkert, skiter totalt i dig nu, bara så du är medveten om det. Ingen skall få förstöra mitt liv, så är det bara, så fuck off eller var trevlig så är jag trevlig tillbaka. :)
Skriver imorgon när jag är i resecentrum och väntar på min buss, som vanligt. Haha. Har redovisning imorgon, önska mig lycka till babes! Puss

Tack din idiot!

Hej

Ville bara påpeka ännu en gång att det finns människor till allt, och just nu finns det en människa i mitt huvud som snurrar hela tiden, så jäkla dum i huvudet är han. Men i alla fall, tack för dem 2,5 timmarna jag fick sova inatt, tack ännu en gång.

Snart helg

Hejsan

Sitter just nu på resecentrum och väntar på min buss som skall gå klockan 08:00. Är jätte trött idag, har sovit 2,5 timmar inatt. Ja, det finns ju vissa anledningar till det, finns människor till allt som sagt. Usch o fy. Nej, nu skall jag vara social mot tjejerna. Ha det så bra. Skriver mer senare. Puss

Efterlyst har börjat!

Yes, Efterlyst har börjat igen. Så sitter och tittar på detta nu, skall inte skriva så långt. Vill gärna titta på det, så vi hörs imorgon. :) Här får ni några bilder på mig som jag tog idag. Haha.

   

HAHA

HAHA - ja just det ja, haha, rätt så jäkla patetiskt. Du är dum i huvudet, ta gärna åt dig om du läser detta ;)


Försov mig idag!

Hejsan

Haha, jag råkade visst försova mig idag. Mamma kom in kl 08.00 imorse, men då hade ju jag redan missat min buss, minns inte riktigt vad hon sa för jag sov fortfarande. Sov till ungefär 12.00 imorse, så jag och syrran åt frukost tillsammans. Mysigt.

 
Min underbara syster och här är jag, vi är väl inte lika?!

Ja just det ja!

Jag glömde en sak, tänkte påminna en sak till min underbara broder.
Jag älskar dig och kommer alltid att göra det, du är så förstående och så jäkla bäst! ♥


Från din lillasyster Jessica

Bastu

Usch va skönt det är att ha bastu hemma, riktigt jävla gött. Kom precis från bastun och nu känner jag mig ganska så trött och skall lägga mig strax. Imorgon slutar jag 12.00, skönt. Undra vad man skall hitta på då? Aja, det återstår o ser. Vi hörs imorgon, för nu skall jag lägga mig alldeles strax!
Puss

Snart slutar jag

Har matte. Tråkigt. Men men, det är ju ett grundämne så att.
Har jobbat riktigt mycket idag må jag verkligen säga, haha. Har rast nu iallafall, skall snart börja arbeta igen.
Chattar i mellan åt med Alex, hihi. :)
Puss :*

Hoppsan!

Hopp... Då vaknade man nyss utav att Lars-Erik knackade mig på axeln försiktigt och sa "Jessica, jag tror H-G har genomgång där inne". Haha, så jag studsade fort som fan upp och gick in i klassrummet.
Somnade, kanske skall kalla det stensomnade på soffan ute i korridoren när vi hade rast, så sov jag i ungefär 40 min. Är verkligen trött. Haha. Vore skönt med min säng nu!



(Tog en säng på google, självklart IKEA, älskar IKEA!)

Tredje februari tvåtusennio

Hej

Nu sitter jag i skolan. Fick nyss reda på att idrotten imorgon är inställd, innebär alltså att vi slutar 11:40 tror jag att det är. Skönt! Just nu sitter jag och lyssnar på en grymt bra och söt låt. Hittade den på Ninas bilddagbok. Skall länka youtube länken så ni får lyssna!

Skriver mer senare sötnosar! Puss


Trötta vardagar

Hej

Kom hem för en stund sen. Har varit trevligt hemma hos Lollo.
Är jätte trött, så lär väl somna snart... Aja, whatever.

Är i Vänersborg

Hej sötnosar!

Sitter just nu i Vänersborg hos Lollo, i hennes lägenhet ensam, dock så är min
syster Sofia här också. Fyfan va gött att ha egen lägenhet, fast är det de egentligen!?
Jag menar, tänk och vara själv hela tiden... Usch va tråkigt, skulle jag flytta kommer
jag jämt ha någon hemma hos mig. Haha. Är så sällskapssjuk!
Lollo är hennes kompis, en jätte snäll tjej. Hihi.
Puss! Skriver sen igen. :)


Ny vecka och nya tag

Hejsan

Sitter just nu i skolan i soffan med Angelica.
Är jätte trött, känns som jag skall somna vilken sekund som helst.
Aja, hoppas man får sluta lite tidigare kanske. Vem vet!?
Skriver mer senare babes, vi hörs då. Puss på er!


Wops, glömde en sak!

Just det ja, Sandra visade mig en riktigt vacker kärlekslåt som ni skall få!
Den är verkligen sjukt bra, kan inte sluta lyssna på den.
Kommer somna till den. Så skönt att somna till
sådan musik. Säg gärna vad ni tycker!?


Idag så har jag träffat min underbara barndomsvän

Hejsan gott folk
Idag serni så har jag varit först på bio med min syster och hennes pojkvän som sagt, bion var inte så bra som jag förväntat mig, men men. Tillbaka till rubriken.

Idag så har jag träffat min underbara barndomsvän som jag inte träffat på hur många år som helst, eller jo visst, vi har träffats men då har vi bara sagt hej och pratat lite, om vi sett varandra på stan. Men idag var vi en stund med varandra, det var jätte kul. Har verkligen saknat henne. Vi har känt varandra sen vi var pyttesmå. Pratade om gamla minnen och allting verkligen. Jag älskar dig gumman <3

Här är hennes blogg förresten och här har ni en bild på min underbara barndomsvän!