Tankar

Hejsan
Nu har det gått snart 2 veckor sedan vi pratade och sågs senast... Det är overkligt, men jag känner mig stark som har klarat av att inte höra av mig! Men jag tänker varje dag på våra stunder och minnen tillsammans. Jag känner knappt igen mig själv längre. Förstår inte vad det är. Du har förstört mig. Du har sänkt mig till botten flera ggr, min egna bror. Jag förstår inte att man kan vilja göra en så pass nära person så illa. Så himla mycket jag har gjort för dig, jag har ljugit för andra på grund av att skydda dig, jag har skippat skoldagar för dig, för att du velat prata och mått skit och bara grinat. Ett barn får trösta en vuxen människa? Är det inte tvärtom egentligen? Det är ingenting jag fått lära mig genom livet i alla fall, för jag har alltid fått vara den som tröstat dig.

Dem gånger jag har brytit ihop på grund av dig så har jag försökt att förstå att det är något fel, att man gör inte så. Men det är verkligen svårt att förstå det, jag kan inte, jag har inte lärt mig det än. Vet inte hur lång tid det kommer att ta att bearbeta den här sorgen. När jag tänker tillbaka allt, verkligen allting som jag har gått igenom med dig så kan man nästan skriva en bok om allting. Det är inte lätt att vara en medberoende alkoholist. Jag hoppas att jag kommer kunna få känna riktig lycka en vacker dag. Jag önskar varje dag att det vore lättare än vad det är, men det är ta mig fan inte lätt någonstans.


Jag är glad över att jag har min pappa och min mamma. Ni har verkligen hjälpt mig genom allt, ni gör allting för mig, jag vet inte hur jag skall kunna tacka er. Men jag lovar er, jag kommer verkligen inte bli som honom. Jag skall göra er stolta föräldrar och jag skall bevisa att jag kan. Med er vid min sida skall jag lyckas. Jag älskar er mest av allt annat. Det är tack vare er jag är vid liv idag och det är för er jag offrar hela mitt liv!


Den 'lyckan' då...

Min bästis är underbar

Hej hej
Min bästis har sovit hos mig sen i tisdags! Hur underbart som helst. För hon gör mig så himla glad, mitt lilla lyckopiller. Läs hennes blogg här http://caisalicious.blogg.se :)
Vet inte vad jag skall skriva... Men men, idag händer det väl inte så mycket. Tänkte försöka plugga lite...
Aja, skriver kanske mer sen eller något!
Ciao

<3 sSs

Tack

Hej
Detta är min blogg, jag skriver om vad jag vill. Det är upp till er om ni vill läsa eller inte!

Vad tänker du med egentligen? Du är den mest egoistiska personen jag vet. Den som inte tänker på något annat än sig själv. Väljer allt dåligt före sina närmaste. Både du och din flickvän är totalt dumma i huvudet, nu har det gått för långt. Jag kommer aldrig kunna att förlåta dig. Du var en av dem få som stod mig riktigt nära, du var en av få som jag verkligen älskade, du var en få som var mitt allt, du var en av FÅ...

Du kommer nog aldrig insé vad du sysslar med. Du förstör inte bara ditt eget liv, utan ditt och många andras också. Jag och Sofia, dina så kallade systrar, som nu mera inte kommer finnas där för dig längre, fanns där dag som natt, genom eld och vatten, torrt och vått. Jag offrade all min tid på dig, så fort du bad mig komma och bara prata, så åkte jag direkt. Oavsett vart jag än var. Jag förstår inte riktigt vad du tänker med.

Du har två barn, två stackars barn som lider på grund av sin egen jävla pappa! Vad tänker du med?! Du har två systrar, som alltid har ställt upp för dig! Som har tagit emot skit på grund av dig! Vi har gjort allting för dig! Ljugit, svikit, sårat etc. Vi har alltid tröstat dig när du har varit ledsen och mått som sämst, när du var på botten så stod vi kvar vid din sida och fanns där! Vi pushade dig, vi stöttade dig, vi fanns där för dig.

Är detta tacken för det som vi har gjort dig? Då säger jag bara en sak, TACK du behöver inte kalla mig syster längre. För jag kommer bara se dig som en osynlig människa om jag ser dig på stan. Den dagen du insér vilka problem du har givit oss och alla andra, den dagen du förstår hur mycket sår du givit mig och min syster, den dagen du förstår hur sårade vi är på grund av dig, den dagen du insér vilken dum människa du är, den dagen du går tillbaka till det rätta, den dagen kan du möjligtvis kalla mig syster igen.