Julen är över

Hejsan

Skall försöka blogga igen, gör ett nytt försök. Ha ha, tappade lusten helt enkelt men nu har jag inget att göra så då kan jag lika gärna skriva ett inlägg. Julen har varit underbar, men har varit sjuk i en vecka nu som sagt, fortfarande lite dålig. Får hoppas att jag blir frisk snart, är på bättringsvägen i alla fall. Fick ni något fint i julklapp?

Jag skriver imorgon istället, för nu tror jag att jag skall sova. Börjar bli trött nu, plus att jag vill komma upp i någorlunda tid imorgon. Ny dag imorgon och då får jag se om jag bloggar mer, får försöka med det i alla fall. Kram på er sötnosar.


Nu är julen över, men får säga god jul ändå!

Bakning på G!

Kom hem för drygt 1 timma sedan. Har bakat pepparkakor med mamma, ha ha det gick väl bra men snabbt. Dem blev jätte goda, vi var ju tvugna att provsmaka dem efteråt. Händer då?



Det är dock inte min bild, så tack för lånet den som har tagit den!

Hittade en bild

Här är en gammal bild på mig, eller ja, sen i somras.


Jullåt



En söt jullåt som jag själv tycker

Nya tag!

Hejsan

Har inte skrivit blogg på jätte länge, dels för att det hänt saker och ting och dels för att jag inte haft ork till det. Det har väl inte hängt några stora förändringar i mitt liv som påverkar bloggen. Jag tänker inte heller här ta upp saker som hänt under mitt liv och händer, utan det är privat.

Nå, yttligare en skoldag som man skall klara av. Idag på morgonen har jag Karaktärsämnen och efter det har jag Naturkunskap. Det skall väl gå bra. Slutar som alltid 16.00 idag, får gå en kvart tidigare för att hinna med bussen. Aja, uppdaterar bloggen senare förmodligen. Skall försöka göra mitt bästa utav bloggen, bättre att skriva så jag får ut mig det mesta utav mina problem som jag har inombords. Ha det bra. Kram på er!