Tankar cirkulerar som mest vid denna tidpunkt

Hejsan
Såhär dags så brukar jag alltid ha som mest tankar som cirkulerar i mitt huvud. Tankar om hur mitt liv har sett ut, tankar hur min framtid kommer att se ut etc. Jag undrar vad som gör att en människa dämpar sin smärta med någonting som egentligen inte är bra för än själv? När kommer det att ta ett slut? När personen anser sig själv vara ett så kallat "problem"? När en person sumpar chanser om och om igen när man väl får chanser för att börja om på ett nytt liv? Ja, det är många frågor och tankar som jag jämt och ständigt går och bär på. Jag förstår egentligen inte varför, i och med att jag är endast 16 år, snart 17 år går och grubblar och tar ansvar som en vuxen person skall själv göra. Fast jag förstår en del varför, jag ser det som en självklarhet i detta fall att jag skall ta det "vuxna" ansvaret, jag skall se till så att inte personen gör något dumt, jag skall, jag skall och jag skall... Men jag undrar även när det skall ta slut? Skall det fortsätta såhär resten utav mitt liv? Eller när tar det egentligen slut? Jag anser inte att jag behöver hjälp, som jag redan har fått väldigt mycket av. Dock så är jag inte personen som pratar, så jag får oftast inte ur mig allting som jag egentligen vill. Tur så har jag min blogg, där jag kan tömma mig lite.
Om jag ser det utifrån mitt perspektiv så skulle jag säga att detta är en sak som jag absolut måste göra medans när andra ser det utifrån deras perspektiv säger "Nej Jessica, detta är absolut inte bra för dig. Du måste tänka mer på dig själv och inte hjälpa andra i detta laget". Jag hör inte det! Jag hör bara det som jag själv säger. Skulle kunna skriva hur mycket som helst, men nu har jag fått ur mig en del. Jag tvingar er inte att läsa, upp till var och en. Ingen som kommer orka läsa ändå!



Det gör ont att se den här bilden, men samtidigt glädjer den mig. Att se sin dotter fastklistrad vid sin far och ständigt höra "tjat" om honom gör ont men även inte. Jag älskar både henne och honom, dels för att han är min bror och sen för att jag vet vilken genomsnäll och omtänksam människa han egentligen är.
Jag älskar henne mer än någonting annat på grund av vilken underbar och go tjej hon är. Min brors dotter, min prinsessa. Om någon, så kan hon få mig till att må bra. Hon är så himla rolig och så underbar samtidigt.
Jag hoppas att denna "saga" kommer få ett vackert slut snart. Att alla vi andra kan få må bra och tänka på oss själva någongång. Men kom ihåg det, jag kommer alltid att stötta dig för vad som än händer!

Vilken hårfärg?

Tja
Ligger i sängen och lyssnar på "Twilight Soundtrack", fint pianoljud! Inte varit i skolan idag, men däremot har jag varit och hälsat på en vän som ligger på sjukan. Krya på dig gumman!
Vilken hårfärg tycker ni jag passar bäst i?


Blond?


Brunt?


Mörkbrunt?

Skara igår

Hejsan
Igår blev det Skara, hem till min bror Morgan och hans sambo som bor där. Deras lilla son hade dem kalas för, som hade fyllt 1 år. Jätte söt är han, lilla Simon! Dem bodde jätte fint, en villa mitt centralt i Skara. Tyvärr kunde inte jag vara så mycket med Simon, är ju förkyld och hostig. Vill inte smitta ner den lilla sötnosen. Jaja, vaknade runt 08 idag, skönt!

Någon som är grym på design till bloggen?

Hejsan
Ligger i sängen, blivit sjuk igen. Suck!
Imorgon skulle jag egentligen med pappa, bror och syster till Skara för att hälsa på våran andra bror, hans son fyller nämligen 1 år. Men men, blir nog inget med det.
Btw. Någon som är bra på design? Behöver en ny, väldigt gamla bilder just nu och har haft den designen väldigt länge!
Här är lite nya bilder på.







Segt

Hejsan
Nu är jag äntligen frisk! Var i skolan igår och strax skall jag kila till bussen mot skolan.
Vet inte riktigt vad jag har för ämnen idag, men det återstår o sker. Igår somnade jag runt 23 och vaknade runt 04, då kunde jag inte somna om så jag var vaken från 04 tills jag skulle till skolan och tills jag kom hem. När jag väl kom hem somnade jag runt 16, vaknade runt 23, somnade om runt 00 och vaknade runt 04, IDAG IGEN! Så nu har jag varit vaken längre, dock så har jag fått mer sömn i mig än vad jag fick igår. Härligt!
Yes yes, men jag kanske skriver när jag är i skolan.

Puss

Mina 10 sjuka dagar

Hejsan
Ligger i sängen och sneglar lite på tvn då och då. Finns inget annat att göra när man är sjuk. Kolla film, kolla tv, ligga framför datorn, vila & sova. Får ju inte gå till skolan försen nästa vecka. Har missat grymt mycket nu känns det som! Har varit sjuk i 10 dagar nu... Skall berätta hur det började.

Två dagar i rad så kände jag varje morgon att jag hade jätte lite ont i halsen som gick över till dagen.
Dag 3: Kände mig lite dålig i kroppen och kände på mig att jag började bli sjuk.
Dag 3 kväll/natt: Blev jätte dålig, ont i halsen, ont i kroppen, hosta, svullen i halva ansiktet etc.
Dag 4: Ont i halsen, ont i kroppen, hosta, förkylning. Mamma ringde sjukvårsupplysningen och 3 olika läkare för att se vad det kunde vara. Dem sa bara att man var tvungen att utgå att det kunde vara svininfluensan men att det inte var säkert. Dem sa att jag var tvungen att ligga i karantär i 7 dagar så att jag inte kunde smitta någon ifall jag hade svininfluensan.
Dag 5: Låg bara i mitt rum hela dagarna, sov och vilade
Dag 6: Halsvärken släppte, var bara hostig och förkyld
Dag 7: Samma som ovan
Dag 8: Samma som ovan
Dag 9: Samma som ovan
Dag 10: Blivit jätte förkyld och hostig

Det här är ett ungefär på min "sjukliga tid" om man säger så.