Natti

Krupit ner under täcket. Tog ett bad med älsklingen förut, skönt. Nu ska jag sova, natti.


Jobb

Jobb på salongen idag, 09-18 :) Just nu står jag här ute och passar på att njuta av solen, underbart! Är fullbokad men nu har jag lunchrast så då får man passa på :) Jag blir så glad av fint väder!
Har precis ätit mat, blev den godaste kycklingsalladen, på pizzerian Shalom i Sylte :)


Blogglös dag

Halloj. Ej orkat blogga idag, sovit några timmar och sedan vart på Överby och lite sånt bös. Fick handlat en kalender som jag har behövt nu ett tag, skönt.

Nu väntar jag på Chrille som är i affären, jag ska träna lite övningar här hemma och då behöver jag han som räknar och tar tid. Sen duschen och sen sova. Är jätte trött.

Imorgon blir det jobb på salongen, wiie :) 09-18! Redan fullbokad!! Hon ringde mig vid 14 tiden idag och frågade om jag ville jobba imorgon för det var två kunder som absolut ville ha mig, så självklart ville jag jobba :) Och då blev dagen full fort!! Ska även göra en rakpermanent imorgon!! Spännande! Första gången så de ska bli kul :)


Rubrik

Halloj.
Jag steg upp vid 15, åkte till far så då åkte vi till Överby. Hem och käka sen och nu ligger jag i sängen och smälter maten. Dags att tagga jobb ikväll med, 21-07. Göttish!


07:17

Nu säger jag godnatt efter ett 10-timmars pass på demens. Dags att inta sina sömntimmar för att ladda upp inför kommande natt!

Ha en bra dag allesammans!


Oliwer

Här är dem nya kläderna :) Åh så fin fasters lilla prins blev <3 Byxorna ser dock lite förstora ut! Men de gör inget, han växer fort :D Vi tog en större strl på allt för att han skulle kunna växa i det samt ha någon tjocktröja under jackan vi köpte också :)


Nattjobb

Ligger i sängen och vilar inför nattens jobb 21-07. Har vart hemifrån hela dagen. Har vart med bästa syster <3 Åkte till en Överby en sväng, skulle kolla lite mammakläder men hittade inga så det slutade med att vi handlade kläder till Oliwer <3 Våran brors son.
Jätte fina ljusblåa jeans, snygg vit pikétröja med ett litet blått märke på och en perfekt vår/höst jacka till, PERFEKT OUTFIT! Så väntar på att få se honom i det :)

Gjorde en frukttallrik till Christian förut, bakismat! Apelsiner, äpplen, nektariner, kiwis och honungsmelon! + kolsyrat vatten hallonsmak.


Härligt väder

Underbart väder ute idag! Tog en promenad med bästaste syster. Tog skinnjackan och Conversen, riktigt nice! Sen har jag en skit nice tröja på mig med en riktig härlig vårfärg på :)


Morn

Sovit till och från inatt, inte bra då jag ska jobba inatt. Får hoppas att jag kan få sova lite på dagen också. Nu ska jag upp och äta frukost med syster <3
Är så jäkla hungrig! Puss


Bilder från minnesstunden

Här är några gamla foton som jag tog kort på, på ett annat kort från minnesstunden. Jag och Sofia är på varje bild, förutom en då det bara är jag och min bror Michael. Och sedan en bild där det enbart är bröderna Michael och Tommy.


Tungt

Så jävla trött, huvudvärk, osv. Det har varit en av dem jobbigaste dagarna i mitt liv. Har tagit ett sista farväl av min vackra farmor. Jag vet att du var med oss idag. Det brast för mig redan när vi åkte förbi där farmor bodde tillsammans med sin Anders. Svalde flera ggr. Stod utanför kyrkan och där orkade jag inte längre. Jag bara grät och grät, av stor sorg och saknad efter dig min farmor. Din begravning var jätte fin. Jag och Sofia fick våra låtar som vi valde till dig. Utan dina andetag och Kärleken är. Dem var till dig från oss farmor. Minnesstunden var lättare då man kunde skratta åt de fina minnena tillsammans. Jag hoppas du sover allra bäst nu farmor. Min ängel. Jag älskar dig!


Redo för begravning

Redo och redo... Vad väl och ta i. Men om 1 timma ska vi vara i kyrkan :'(
Be strong Jessica, be strong!!!!


Begravning

Om bara ett par timmar är det begravning. Jag gråter redan till och från, hur ska jag klara av detta? Fyfan. Vill bara att detta ska vara över. Farmor, jag älskar dig <3


Vackra glada farmor

Så vacker


Farmor

Farmor... Jag älskar dig så mycket, jag har inte ord som förklarar hur mycket jag älskar dig. Du försvann för 1 månad sedan, 1 månad för mycket. Jag vill ha tillbaka dig, jag vet att det inte går. Jag vill att du alltid är med mig, vart jag än är. Jag tänker på dig dag som natt. Alltid när jag tänker på dig farmor så får jag oftast ett leende på läpparna, då stunderna tillsammans med dig alltid var så himla skojsamma och roliga.

Imorgon kommer den jobbiga dagen, som jag aldrig ville skulle komma. Dagen då jag fick beskedet att du hade somnat in, jag var helt slut, jag visste inte var jag skulle ta mig till, jag bröt ihop fullständigt. Jag bara grät, grät och grät återigen.

Tillslut var mitt ansikte helt svullet, mina ögon igensvullna och näsan sved när jag torkade mig. Jag var helt knäckt! Min farmor hade dött! Den dagen är den värsta i hela mitt liv. Morgondagen kommer vara värst eller näst värst! Skiter i vilket!! Min farmor kommer jag aldrig få tillbaka :'(

Du somnade in måndag kväll - natten till tisdagen. Jag pratade med dig på söndagen, jag hade precis jobbat dagen på mitt extrajobb. Jag ringer dig, precis som jag alltid brukade göra om dagarna. Ringde dig iaf 2-3 ggr/vecka för att få dela med mig av mina tokigheter. Iallafall. Vi pratade på söndagen, hade det jätte roligt och skrattade. Du sa att du kollade på konståkning, och att du var lite orolig men alltid var som vanligt. Du och Anders skulle precis ha eran vanliga kaffestund. Jag och du bestämde att jag skulle komma på tisdagen, att jag skulle ringa på förmiddagen för att bestämma tid. Vi bestämde de och sa sedan "Puss och kram, älskar dig" Måndagen kommer, jag tänker "Ska jag ringa farmor nu och bestämma tid redan idag? Eller nej, jag väntar tills imorgon istället". Varför i helvete ringde jag inte?! Tisdag morgon blir jag väckt och får de värsta samtalet man kan få. Fyfan.

Jag vet inte hur jag kommer reagera, ingenting. Aldrig någonsin mist någon nära (morfar och farfar dog när jag var liten och det minns jag inte).

Vad som än händer, vad som än sker, jag hann och träffa dig rätt nyligen, prata med dig bara dagarna innan, hann och säga jag älskar dig en sista gång!

Ge mig kraft och styrka farmor
You are my angel ❤


Kvällsmat

Kvällsmat med älsklingen :) Ägg, yoghurt, macka, mjölk, ost, skinka, müsli, ja vi har lite att välja på :)


Youghurt

Titta vilken söt yoghurt förpackning!!! Var tvungen att köpa den för den va så söt :)


Trök

Att vara utelåst är väldigt tråkigt...... Så här kommer några bilder från idag!


Utelåst

Suuuck! Sitter i trappen precis utanför min hemmadörr och är utelåst. När jag gick hemifrån i eftermiddags så tog jag skinnjackan istället för min vinterjacka där jag har mina hemmanycklar!!!! Åh va smart jag är :( Tur att porten inte hade låst än iallafall!

Bara att sitta och vänta till Chrille kommer hem!


Tallbacken

Sitter utanför Tallis då Sofia hälsade på kollegorna på Stranna samt hämtade sin APU-pärm! Skoj :) Ska jobba på lördag och söndag natt, gött. Imorgon är det begravning - ångest ångest ångest!

Just de, fick sålt min iPhone 4 idag, gött. Efter det käkade jag med syster, mamma och Jöj! Sedan gick jag och Sofia och mor å snosa i affärer.
Fick handlat en tröja och en hoodtröja, tar bild sedan ;)

Och nu sitter jag och syrran och väntar på far för nu skall vi upp till Överby och snosa, sedan hälsa på en kompis! :)


Bejbi

Hehe bejbi sitter vid sin dator, med min morgonrock... Och jag har hans...? Normalt!


Lips

"Stark är den som kan le åt sin svaghet"


10:33

Godmorgon! Sov till ungefär 9:45, känner mig utvilad härligt :)
Nu ska jag upp och äta frukost, göra ordning mig, bädda sängen osv för att sedan bege mig in till stan då jag ska sälja min iPhone 4.

Ha en fin dag :)


Äppelpaj

Tjabba! Bakade paj för några timmar sen, kl 19:00. Så gick till affären och köpte äpplen och kanel. Sen satte jag igång, och faaaaan va god pajen blev!!!!
Mmmmm va god den blev! Invigde min och älsklings pajform eller vad man säger :P Fick den i julas av mor och Stefan!
Köss


Tröjorna

Här är tröjorna jag köpte :) Dem är från Gina tricot! Den rosa/aprikosa tröjan ser verkligen mycket bättre ut i verkligheten än på bilden och den har en mycket klarare färg som lyser i verkligheten!


Maaat

Precis lagt mig i sängen, kände mig lite trött så la mig här! Gött. Idag när jag och älskling var i Uddevalla (han på intervju) så såg jag Thairestaurang och blev så jäkla sugen! Fjäskade till mig det, så de de fick bli thaimat till middag :-) Från Thai sing bar i Trollhättan!

Sen fick vi 2 flak ägg utav pappa, göttish! Jag har även vart och tränat, gött!! Blir lite tv sen men nu ska jag ligga här och slappa :)

Just de, köpt två nya tröjor! Lägger upp bild på de sen :)


Strax till gymmet

Sitter och väntar på att pappa ska komma så jag kan åka och träna sen ska jag med Chrille till en arbetsinterljuv i Uddevalla, han har ju inget körkort sen vill han inte ta buss så att. Är sur och grinig, inte min dag idag! Fyfan Blä fuck för beroende


Sängen

Shobre sängen var efterlängtad, fan va gött de va att krypa ner under mina gosiga tecken efter ett varmt gött bad!!
Nu ska jag bara vänta på att älsklingen kommer och lägger sig sen blir det sleeptime :) Köss i röva!


Salongen

Sitter på salongen och väntar på far, bror och syrrans kille, ska klippa dem och har precis klippt och färgat systeryster!

Köss!


Mörnmörn

Godmorgon (eller ja, har vart vaken i några timmar) :)
Usch, ibland drömmer jag sådana verkliga drömmer men som inte är sanna i verkligheten :/ Både tur och otur i det, hehe ;)
Nu ska jag strax iväg till jobbet, eller ja, är ledig idag men har några att klippa idag, rättare sagt Sofia klipp&färg, Jörgen Daniel Michael och pappa Klipp. Då begravningen för farmor är på fredag... :'( Då måste vi va fina i håret, för jag kan ju absolut inte sminka mig!


Donuts

Så jäkla enkel, men stilren frisyr!
En donuts :)

Låter bilderna tala för sig själv.


Laxfilé

Laxfilé med ris och sås, broccolin va gammal så det fick bli gurka istället!


Middag

Håller på att laga mat! Mmm va gott de ska bli. Ugnsbakad laxfilé med fullkornsris och hollandaisesås och lite broccoli till. Mumma va gott de ska bli :)


Sitter och segar

Halloj! Precis diskat, hängt upp kappor osv. Nu inväntar jag min sista kund för dagen :) Härligt! Sen blir det förmodligen träning och sen home :)

Hoppas att ni haft en bra dag :)


Bitch


Lunch

Precis käkat lite lunch, korvstroganoff med spagetti. Nu ska jag börja och jobba hehe. Folieslingor står på tur :)


Jobb

Morning morning!
Inatt har jag inte sovit bra! Somnar ca 03:45, vaknar 04:30, somnar om, vaknar 07, somnar om, vaknar när klockan ringer 07:20. Fy :(

Inte nog med det så när jag kommer till jobbet och ska öppna och slå in koden så fick jag blackout och råkar slå fel så jag sätter igång larmet! Haha står där och har panik och ringer Camilla, får rätt kod och går in!

Nu sitter jag med en välbehövlig kopp kaffe! Ha en bra dag!


ZzzZz

Kan inte sova.... 1234567891011........ Buuuh!!!


Mys

Sitter och myser i ett nystädat hem med go musik! Så härligt :)
Min helg har vart kanon för övrigt.
Kramis


Fasters älsklingar

Jonna, Julia, Tindra, Oliwer, Isabelle, Anton, Simon, Emilia, Wilma och Isabella!

Jag älskar er allihopa något fruktansvärt mycket! Och snart blir jag även moster, älskar "mina" barn, så underbara och gör mig så lycklig!

Här kommer några bilder på några utav fasters prinsar/prinsessor ❤


Emilia

Har haft en hur mysig helg som helst. Min pojkvän har dock jobbat både fredag och lördag 19-03 så har inte haft så mycket tid tillsammans.
Fredag - Jobb, direkt efter jobbet hem till min mors mans syster m. Familj. Gina Stisse och mina kusiner Lisa och Elin! Hur mysigt och trevligt som helst!! Spelade spel, åt god mat, pratade minnen, skrattade! Kom inte därifrån försen 00:30 ungefär och jag skulle jobba 07 dagen därefter hehe!

Lördag: Jobb 07-12! Här var jag trött !!! Haha! Direkt efter åkte jag med mamma till Mellerud för att hämta lilla Emilia, min brors dotter. Tog en sväng förbi bloms också :D Fick med mig lite grejer.
När vi kom hem blev det massa mys med Emilia och mamma <3

Söndag: Dop klockan 10! Min brors son skulle döpas, Oliwer <3 Då var det full rulle! Hade alla mina brors barn förutom 3 där, så det var full rulle med bus och lek <3 Sen va det jobb 21-07!


Trött

Hej!
Sitter på jobbet - salongen och inväntar min kund. Usch och fy va trött jag är. Jobbade ju inatt, 21-07. Somnade vid 08, klockan ringde 12 för jag började jobbet 14, jobbar till 18 och jag är helt slut. Vill hem och sova :(
Ledigheten har inte varit så efterlängtad som nu, men bara 5 dagar kvar så är jag förtjänad lite ledighet (2 dagar) efter 9 jobbdagar med nätter och dagar.

Får väl se om jag kan säga nej till jobbet om den skulle ringa in mig om 5 dagar? Återstår att se! Just nu vill jag bara dra iväg en vecka eller nått! Buuuh trött Jessica!!!!!!!

Pössssisar


Jobb

Jag älskar verkligen att jobba. Går jag ledig 1-2 dagar kryper det i kroppen på mig. Jag jobbar ju på salongen först och främst, sedan är jag timanställd via bemanningen (vården) sedan 2 år tillbaka. Jobbar på Demenscentrum och har även vart på Blomstergården 2 ggr. Denna månaden har jag än så länge fått väldigt många pass på mitt vård-jobb.

Eftersom jag älskar att hjälpa andra människor så passar det mig perfekt, då jag blir stark i mig själv och mår bra när jag får hjälpa.

Och sen älskar jag att greja med hår förstås, annars hade jag aldrig gått den utbildningen :)


Börja blogga

Halloj. Tänkte att jag skall börja blogga igen, för min del. För ibland kan jag känna "Åh va jag skulle vilja skriva av mig" men har ingenstans att skriva. Så får väl ge det ett försök och blogga lite ibland :)
Kram