Rubrik?

Hejsan

Har sovit hos min kära mor inatt! Härligt. Igår så var jag i Göteborg med min syster och bror, hade jätte skoj. Kan behövas oftare att vi är tillsammans. Sen så hämtade mamma upp mig på stationen igår och då köpte vi lite godis och sen åkte hem o såg klart på Lets Dance. Jag blev så trött så jag gick upp o la mig i sängen och satt inne en stund på datorn, sen vid 01-02 så stenslockna jag.

Vakna runt 10-tiden idag, härligt. Skall hem till min pappa om en stund, för att Mojje (min bror), Martina (hans tjej) och lilla Simon (deras son) kommer och hälsar på idag! Skall bli jätte skoj att få träffa dem, blir ju inte så ofta i och med att dem bor i Skara (?). Sen efter det skall jag och pappa hälsa på farmor, skall bli intressant, har inte träffat henne på jätte länge.

Ha det så bra! Skriver kanske senare, detta inlägg blev långt. Puh...

Kort uppdatering!

Hejsan

Nu blir det en uppdatering igen! Nå, vad har hänt under senaste tiden då? Själv hade jag matteprov idag som gick åt helvete. Men men, bara att bita ihop.

Ville bara påminna att jag älskar min barndomsvän Sandra enormt mycket. Du finns alltid där och ställer upp!

Vill också påminna om min bästis, älskar dig mer än något annat Caisa. Var jätte skoj att träffa dig idag!

Härligt

Hejsan
Vaknat tidigt hela helgen, skönt.
Igår somnade jag ungefär vid 19-tiden om inte tidigare, så vaknade jag 05:59 imorse men gick aldrig upp då för det skulle vara tråkigt. Somnade om och vaknade vid 8 på morgonen, sen åkte jag o pappa till hans jobb kl 9 ungefär.

Pappa sa till mig nyss att han hoppas att inte SAAB läggs ner, för om det inte läggs ner skall ha ta med mig till Thailand nästa år, då skall vi vara där i en hel underbar månad. Skall bara njuta och tömma bort alla problem. Bara umgås med min underbara pappa, mitt allt. Slippa Sverige, Trollhättan, problem, falska människor i en hel månad. Jag hoppas på detta verkligen! Jag älskar dig pappa, du får mig att må bra.

Vet inte vad denna rubrik skall heta...

Hej
Tänkte ta och skriva av mig lite.
Det finns få av mina vänner, eller rättare sagt så kallade vänner. Tänker inte nämna några namn. Det känns så jäkla värdelöst ibland, för att man skall väl kunna få presentera sina vänner för ens bröder? Utan att "mina" vänner skall ta kontakt med honom i efterhand? Och därefter träffa dem, före mig... Det var en tjej, en nära vän som jag hade, hon lovade en hel del saker, men gjorde därefter tvärtemot vad hon sa. Tack vare mitt hjärta så har jag sagt upp kontakten med henne.

Jag förstår inte hur man kan göra så? Min bästa vän Caisa förstår, och hon tar mina bröder som hennes egna bröder också och det tycker jag är jätte kul. För att Caisa är som en syster för mig och även min bästa vän. Men mer till saken, det finns som sagt få såkallade vänner till mig som aldrig hör av sig när dem skall till Trollhättan, eller hem till "mig". Det är nämligen så att dem skall till min bror, vad är det för vänner? Jag förstår inte. Känner mig inte något som alls betydelsefull av dem vännerna ärligt talat. Som tur är har jag faktiskt riktiga vänner, som tar mig i första hand, och inte min bror och inte tar kontakten med honom. Det är jag väldigt glad för, ni vet säkerligen vilka ni är.

Jag hoppas att ni förstår hur jag menar och hur jag tänker, men det känns inte speciellt kul när ens "vänner" skall ta kontakt med min bror för att jag presenterar han inför dem och sedan väljer att träffa honom hedanefter. Ingen förstår nog hur det känns, mer än min syster. Nu kommer dem personerna säkert ta illa upp, men helt ärligt så bryr jag mig inte ett skit. Kom inte och säg heller "Men jag får väl ha vilka vänner som helst?" eller något liknande, för detta är inte en schysst stil ni kör med. Hur som helst, detta var allt.

Uppdatering då och då

Hejsan
Jag kommer o går bara sådär, det känns skönt att skriva då när man väl är sugen. Istället för att man skall skriva kanske 3-4 inlägg om dagen som går uselt. Idag har jag inte gjort så mycket, varit i skolan som vanligt. Hade Webbmagasinet idag och sedan Idrott, och det innebar dans. Det var lite kul, trots att det inte var någon ansträngande dans. Har missat en dans-lektion, så den kommer jag få gå på en fredag eftermiddag. Härligt!

Nej nu skall jag sluta skriva, kanske skriver något imorgon. Förresten, imorgon skall vi ha en föreläsning inom Sex och samlevnad, låter väl intressant? Ha ha. Jaja, vi hörs imorgon! Kan nog skriva om föreläsningen imorgon. Ha det så bra alla läsare.

Såg att min syster hade skrivit ett inlägg

Hej igen

Såg att min underbara syster hade skrivit i min blogg till mig. Va söt du är!
Nu har jag precis gjort i ordning mig, fjortisen är kvar men snart skall hon ut hoppas jag, annars blir det kicken. Thats it!

Till min syster jessica ♥

Hej min underbara syster =)
Det är sofia som skriver lite här, jag saknar dig
nu får du ta och komma hem =) love you baby<3
du är mitt allt ! <3


Fjortis-dunk

Haha, har fått ett litet spel. Lyssnar på fjortisdunk! Kanske beror på att det är en liten fjortis här hemma?


Uppdatering nu igen!

Hejsan
Var ett litet tag sen jag skrev här! Men men, så kan det vara.
Kan göra en kort sammanfattning om vad jag har gjort i helgen.
Fredag: Jag var med min underbara bästis, vi hade skoj som vanligt.
Lördag: Gjorde ingenting, hade en "chill-dag". Somnade jätte tidigt, klockan var väl vid 01 när jag somnade.
Söndag: Vaknade vid 10 och sen dess har jag inte gjort så mycket. Härligt att vakna så tidigt för en gång skull!

Idag skall jag nog inte göra någonting heller, skall hem till min mor i alla fall. Saknar min bästis, och sen så saknar jag min syster också. Hon skall få en stor bamsekram när jag kommer hem till mamma.

Kanske skriver lite senare. Ha det så bra!


Jag älskar min bror

Hej
Har inte bloggat på ett tag, haha. Orkar inte alltid, men ibland finns det dagar då man orkar.
Idag åkte min underbara bror, kommer sakna honom grymt mycket. Vi är ju så tajta så det kommer vara rätt tomt utan honom. Vi ses om 3 veckor, då skall du få en stor kram.

<3
Om 6 månader kommer du må allra bäst, vi ses om 3 veckor...

Btw. Idag skall jag åka o leta efter ett par snygga jeans med mamma!
Skriver nog mer senare. Puss på er!

Lite fotografering igår

Här kommer det lite bilder som jag och Angelica tog igår!


Angelica


Jag


Angelica


En ball bild på Angelica


Vi hade lite tråkigt så testade en annorlunda ställning


Jag igen


Konstig bild på mig


Om min underbara prinsessa

Hejsan
Var ett tag sen jag skrev här i bloggen men hade tänkt att skriva lite just nu. Dock så vet jag inte riktigt om vad, men kommer väl på det ju mer jag skriver. Det har inte hänt särskilt mycket under den här tiden jag inte har skrivit. Skola, plugg etc. som vanligt.

Vill också påminna om hur mycket min bästis betyder för mig, hon gör verkligen dem svarta stunderna till något ljusare. Oavsett om jag är arg eller ledsen så gör hon mig glad på något sätt. Bara att få vara med henne gör mig så glad och lättare. Hon är bäst helt enkelt. Jag önskar alla kunde få ha en sådan bra vän, men jag har tur helt enkelt. Att hon har stått ut med mig i 6-7 år är helt otroligt. Jag kan stå ut med henne i hundra år om det skulle vara så. Hon är mitt allt. Ingen betyder mer än henne, hon har störst plats i mitt hjärta. Utan henne vet jag inte riktigt hur jag skulle bära mig åt. Hon är helt enkelt den bästa och jag älskar henne så otroligt mycket. Bästis, jag älskar dig mest av allt och alla.