Natti

Precis borstat tänderna och då upptäcker jag att dem genomskinliga gummiband som sitter ihop med varandra i tandställningen har blivit GULA! Det är från remuladsåsen idag som innehöll curry. Haha!
Nu har jag krupit ner under täcket och skall läsa lite Hänt extra innan jag somnar. Sprungit runt i min goa Ziperall sen 18 idag, myspys! Upp 05:30 imorgon, inte en minut senare!
Godnatt säger jag ;)


Ögonbryn


Naglar och mat

Hej!
Har målat naglarna för en stund sen, blev lite gyllenbrunt typ. Måste alltid ha naglack på mina naglar, för dem är så fruktansvärt fula. Sen gjorde mamma en superduper god kycklingsallad, älskar mammas mat. Älskar pappas mat också, men han har så mycket grädde i sin mat så den kan jag inte äta nu!
Nu sitter jag och kikar på tv med mamma, men skall plocka bryna på henne strax. Plockade och färgade mina bryn idag, blev nöjd eftersom jag gjorde det själv! Kan se om jag kan ta någon bild imorgon så får ni se ;D
En bild tagen för någon vecka sen...

25 månader

Idag har jag och min fina Christian varit tillsammans i 25 hela månader. Inget att fira direkt! Blir bara kärare och kärare för varje dag som går. Finns inget finare än Christian! Han har hjälpt mig så mycket under dessa månader och år, han räddade mitt liv. Glöm aldrig hur betydelsefull du är hjärtat, du är bäst!

Vad vore jag utan dig, min ängel...?
Jag älskar dig!

Fika


Påväg hem

Sitter på bussen påväg hem. Snorat och hostar, nu vill jag bli frisk och träna.
Efter skolan träffade jag syrran och Montis, drog en fika på Espresso house. Blev kaffe och en grov smörgås för min del. Hörs lite senare!


Grattis Ida

Grattis min underbara vän Ida

Visste att du skulle få jobbet!
Vill ni bli sminkade inför något speciellt så kan ni höra av er till henne, Ida Tuovinen. Hon är make up-artist och driver ett eget företag, samt maskör. Jobbar även som modell på Moore och nu blir det även modell-jobb på Sportamore! Älskar dig min going! Gå in på hennes blogg också http://moore.se/ida

In da school

 


Färgar hår

Färgar löshår med Emelie inför visning!


John Bauer

Sitter i sofforna med Emelie, Emelie, Jenkan, Sandra och Amanda! Väntar på lektion. Då blir det frisör igen!
Jätte god mat idag, fisk, mums. Vi hörs sen igen, hejsvejs.


Bilder


School next

Hej!
Sitter på bussen till skolan nu. Fint väder idag också, underbart. Då mår jag gött! Idag står frisör på schemat hela dagen. Hade velat träna, men icke sa Nicke. Nu vill jag bli frisk, det här är så tråkigt. Känns som man gått upp 10 kg bara för att jag inte har tränat. Fast än vågen visar samma...
Aja, vi hörs under dagen. Ha en bra dag alla, kram!
Skulle lagt upp någon bild men går inte när jag är inne från mobilen. Blogg-appen krånglade för mig så fick gå in på nätet istället.

Natti

Godnatt
Nu säger jag godnatt efter en bra dag! Just nu hostar som jag vet inte vad så det får bli Cociliana, halstablett och sova om det nu går. Kan den bara försvinna så jag kan få sova och träna?! Känner att jag måste sluta röka också, fyfan för att ha börjat med skiten. Ångrar det grovt! Aja, inget att göra åt! Vi hörs imorgon så hoppas jag att ni sover gott.
Kram
Här får ni en bild på en av mina vovvingar, Tea!
Godnatt!

Piercing

Hej!
Sitter på bussen hem från Götet nu. Haft en superbra dag med min älskade vän Emelie. Började dagen med skola 12:30-15:30, men fick sluta redan vid 14:30 för eget arbete. I Gbg så gick vi till Barbarella, jätte bra piercing studio. Rekommenderas verkligen! Så himla lättsam och bra var han som pierca mig. Så dit skall jag gå fler gånger :)

Fick en tid för piercing en halvtimma senare så då gick vi och tog en fika så länge. Som sagt, en toppendag!

Kram


Fika

Sitter och dricker kaffe med Emelie på Fröken olsson! Mysigt. 17:30 skall jag pierca mig, spännande. Sen kika skor och sen hem :) Mysig start på veckan!


Mot Göteborg


Fint väder

Visst är det fint väder ute? Här i Trollhättan och Uddevalla iallafall. Man blir så mycket piggare. Nu har vi slutat skolan för dagen, gött. Blir Gbg med Emsan nu, mysigt!
Hörs ikväll :)


Frisörakuten

Sitter i skolan nu, har försäljning och service. Vi sitter och kollar på frisörskuten, ett bra program :)
Dock ingen svensk text, så jag förstår lika mycket som en myra typ...


Fin dag

Hej!
Vaknade vid 7:30 tiden av att jag hostade som bara den, hostade fram tills jag somnade om och det var vid 9. Jag fattar inte, jag brukar alltid få hostan på kvällen när jag skall sova annars, men nu kommer den tidigt på morgonen när jag sover?

Nu är jag alldeles strax i resecentrum och skall vidare till skolan. Gött!
Ha en bra dag :)


Sleeptime

Skall ut och ta ett bloss och sen borsta tänderna och studsa i säng. Imorgon vankas skola, upp 05:30. Vill bli frisk nu så jag kan träna också! Just i denna stund kommer jag på att jag har sovmorgon imorn vilket betyder att jag behöver INTE alls gå upp 05:30, utan ca 10:00. Fan va gött!
Kanske skriver ett inlägg innan jag somnar, who knows?! ;D
Annars säger jag godnatt!



Färdigfixat

Tjena! Nu har jag fixat ny design och header. Designen är ifrån "Designanu.com" eller något sånt, de är en länk här på sidan någonstans. Men headern fixade jag själv, får försöka lära mig lite mer avancerade och finare headers men nu orkade jag inte mer, haha.

Fredag: Var bara hemma, sjuk. Älskling kom vid 21 tiden, vi åkte hem och lagade mat tillsammans och det blev taccos, la oss och tittade på film och myste, sov, hosta, sov, hosta osv.
Lördag: Gick upp vid 9:30-10 tiden, lagade frukost till mig och Christian. Efter det åkte vi ut på ärenden, bl a till Överby och åt lunch med syster och Peter. Vid 19 tiden kom världens bästa Ida och Johan till oss. Vi åt fruktsallad och drack citronvatten i mängder. Mums, dem stannade till typ 00? Då stupade jag och älskling i säng, kikade film och sedan somnade. Jätte mysig dag! Söndag: Dags för hemfärd :( Körde han till station vid halv 3. Åkte till far och hämtade Sofia, åkte vidare till kära farmor. Hjälpte henne med lite saker och det uppskattas lika mycket varje gång.

Lugn och härlig helg, men hostig och snuvig!
Längtar redan till vi ses nästa gång, min älskade fästman!
Måste börja ta bilder till texterna här i bloggen, så de blir lite roligare ;)

Kort helg

Hej!
Sitter hemma hos far nu, tar en kopp kaffe innan jag och syrran drar till farmor. Fan va helgen har varit kort :( Älskling har åkt hem nu :( Buh!
Skriver ikväll om helgen :)


Ny design och header

Ska fixa ny design och header sen om jag orkar!!

Olika!

Hej!
Jag och min kära pojkvän är verkligen olika när det gäller att göra ärenden!!
Jag vill åka tidigt och göra det, medan han vill vänta och dra ut på tiden. Suck :(


Lördag

Hej
Som ni såg i det tidigare inlägget har jag inte sovit alls bra! Fyfan för att vara hostig och förkyld. Blivit det rätt ofta nu för tiden :S USCH!!
Just den här helgen Christian är här också, typiskt... Men något får vi försöka hitta på ändå. Blir förmodligen bowling, hoppas Ida och Johan vill följa med.
Har även gjort de fint här hemma till mamma kommer hem ikväll. Igår jobbade hon 13-21, idag 08:30-21 och imorgon 06:30-21. Så hon förtjänar att det är rent och fint här hemma när hon kommer hem <3
Nu skall vi ut på lite ärenden. Vi hörs ikväll säkert :)
En bild från november tror jag det är...

Godmodgon

Godmorgon goingar!
Vaknade väll vid 5 första gången, hostade så jag inte fick någon luft. Gick upp halv 7 och tar hostmedicin, halstablett och vatten. Somnade om vid ca 8-9.
Min telefon ringer vid 10 och älskling svarar och ger mig luren, blir lite irriterad eftersom jag inte fått sova mycket :( Men eftersom jag är sjuk så kan inte jag jobba ändå. Fy vilken natt :(


Viktnedminskning

Halloj bloggen!
Jag har äntligen hittat mitt levnadssätt och det är hur underbart som helst. Jag började med min träning ca 2 dec tror jag det var. 6 veckor prova på. Jag tränade 2 veckor, blev sjuk och de höll i sig nästan 2 veckor. PANIK! Var borta 1 vecka hemma hos Christians föräldrar... Så det blev träning 2 av 6 veckor... Det sög. Men jag gillade stället. Curves. När jag fick väga o mäta mig första gången, så var de hemska siffror. Jag sa till mig själv "Nu jävlar Jessica, du skall nå ditt mål och kämpa hela vägen ut" och så har de blivit.
Den 9 januari köpte jag ett 3 månaders kort på Curves. Tränar 5 dagar/veckan. Äter sunt, men ingen diet, utan min "diet". Jag äter som vanligt, dock mycket mindre potioner och aldrig några makaroner eller spagetti osv. utan allt skall vara i fullkorn. Jag äter bröd på morgonen, jag äter kolhydrater men inte alls lika mycket. Jag har till och med unnat mig med en liten bit glass. Jag njöt verkligen kan jag lova!
Detta levnadssätt har jag hållt på med sen 9 jan då.
Vart och vägde och mätte mig idag, jag blev nöjd med resultaten.
Vikt -6,7 kg
Byst -10 cm
Mage -7,5 cm
Rumpa -15,5 cm
Midja -2 cm
Lår -9 cm
Arm -6 cm
Nu är man ännu mer motiverad till att gå ner ;)
Nej nu skall jag sluta blogga, för nu är älsklingen här och nu skall vi mysa ännu mer och även se på en film. Kram :)


Då och nu



Tjena bloggen!

Detta är inget "medlidande-inlägg". Det är INTE synd om mig överhuvudtaget, utan jag kände för att skriva av mig. Jag vet att det finns folk där ute som har haft det värre och har det värre än mig. Men det jag vill komma fram till är att jag själv är jävligt stolt över mig själv att jag lyckats nå toppen igen, UTAN psykologer, UTAN läkare och UTAN mediciner. Fyf*n vilken underbar känsla.



Då-tid och Nu-tid, jadu vart skall man börja?
Jag är så himla lycklig nu för tiden. Jag har en underbar syster som kämpar och når sin mål. Jag har en underbar bror Michael som kämpar och når sina mål, precis öppnat eget företag. Jag har en underbar pojkvän som alltid ställt upp och funnits där för mig.


Ärligt talat, jag vet inte vad jag skulle gjort utan dessa människor? Självklart har alltid mamma och pappa ställt upp också. Dagen då Christian kom in i mitt liv har jag alltid kämpat på ett eller annat sätt. Jag vet att i början av vårat förhållande så mådde jag inte alls bra på grund av mitt förflutna. Jag misskötte skolan till max, jag kunde ta lite olika receptbelagda mediciner bara för ATT. I dagens läge skulle jag aldrig få den tanken.


Min syster skrev ett inlägg om hennes liv och hur bra hon börjar må så då tänkte jag, det gör jag kan också. Jag har velat gjort det i några veckor nu men tänkt "Skall jag, skall jag inte?" enbart ifall man får negativa kommentarer. Men sådant hör till, det får man ta.


I min blogg så har jag skrivit mycket om hur jobbigt det har varit här i livet, när jag kikar tillbaka ser jag bara en deprimerad Jessica. En medberoende alkoholist. Ja, det var exakt det jag var. Det började när jag var ung, jag och min syster var 8-9 år. Vi såg alltid upp till våra storebröder, vem gör inte det?


Två utav mina bröder har alltid stått mig närmast, varför? Jag vet faktiskt inte, har alltid haft bäst kontakt med dessa två. Det började i tidig ålder som sagt, för både mig och Sofia, att börja höra, lyssna och spionera nästan. Vi började få ett kontroll-behov. Vi visste inte vad som hände, vi visste inte var alkoholism var riktigt... Vad är det?


Jag har så fruktansvärt många minnen, både bra och dåliga. Ex. En gång då jag och min syster var hemma hos far och kontrollerade våran bror. Han var full. Sa till två 10 åringar (oss) att han inte ville leva längre och att han älskade oss. Sen gick han. Vi förstod ingenting. Skall man göra det som 10 åring? Vi fick samtal en stund senare. Vi hör tåg-klockor och ett "Jag älskar er, glöm aldrig det!" och sen bröts det. Hur skall man hantera detta? Vi var helt panikslagna och grät, grät och grät. Vad gör man?


In och ut på psykiatri, in och ut på behandlingshem. Det finns så fruktansvärt mycket att skriva. Man kom in i en slags rutin. Direkt när man vaknade, kontaktade man brorsan och såg hur läget var. Vi snackar om en som 12 år äldre. Man sket i skolan för man kanske fick ett samtal "Snälla kom hit, jag mår skit".
Så fort det var Psykiatrin så var det dit man skulle efter skolan.
En gång var jag uppe på Psykiatrin på min egen födelsedag. Jag förstod inte vad jag ens gjorde? Man blev blind. Tillslut rann bägaren över. Mamma kontaktade Barn och ungdomspsykiatrin och vi fick en tid akut. Detta resulterade med svår depression och ångest. Psykolog och läkar tider. Det gick inge vidare. Man blev bara i proppad med en massa tabletter som man knappt hade en aning om.


Jag fick min första Panik ångestattack när jag var 16 i samband med allt inom B.U.P. Jag trodde ärligt talat att jag skulle dö. Man fick sådan panik! Det bara kom. Fyfan. Aldrig mått så jävla dåligt som då.


Jag tror jag var 16 år när jag började med Anti depressiv. Är det något man strävar efter? Nej, men en medberoende alkoholist ser inga problem hos en alkoholist, mer än att hjälpa hjälpa och hjälpa och tillslut gå in i väggen själv. Jag åt dem i ca 2 år och skall egentligen fortsätta med dem i dagens läge. Men jag känner att varför skall jag äta mediciner för att må bra? Jag slutade med dem i samband med att jag började träna, sköta skolan och börjat jobba.


Jag hade psykolog hjälp när jag var 18 år, men sedan sa jag upp mig där i och med att jag känner inget behov utav det och jag känner att jag fixar detta med hjälp av vänner, familj och pojkvän. Och framför allt SJÄLV!


I dagens läge mår jag hur bra som helst, tack vare träning, pojkvän, syskon, far, mor och styvfar. Jag har lärt mig en sak. Ge aldrig upp, man finner gnistan igen och man når sina mål om man verkligen vill det.


Det enda jag saknar är att få träffa mina älskade brors döttrar, tre stycken fantastiska tjejer. Jag saknar den äldsta så otroligt mycket. Jag vet att jag kommer att få träffa dem någongång i framtiden, då skall jag berätta hur mycket jag älskar dem.
Tack och hej, leverpastej :)