Superduper bra dag!

Har inte skrivit något alls idag, eller igår rättaresagt i och med att kl är över 00.00. Har varit med Ronja idag, det var jätte trevligt. Har saknat henne så! Vi träffade Elin också. Skoj skoj! Puss på er tjejer.

   
Här är min underbara syster och vän Ronja


Här är en underbar vän vid namn Elin

Godnatt

Nu hade jag tänkt att se på en film och sedan sova eller så blir det datorn igen och ett blogginlägg till. Om jag somnar så blir det tidigast när jag vaknar. Dagen har varit helt okej. Har ni några bra filmer att rekomendera? Ni får ha det bäst mina underbara läsare. Puss och kram

Pappas dator

Sitter vid pappas dator, hehe. Var några år sen jag satt här så ville sitta här en stund.
Här är en bild på min vackra syster som jag hittade på pappas dator.


Fullspäckad dag!

Hejsan kära läsare
Kom precis hem till min pappa. Har varit iväg hela dagen, först var jag på Överby och där träffade jag lillElin och även Emmelie. Trevligt! Jag köpte en vanlig vit tröja och sedan två par örhängen, det får ni se imorgon. Trodde att jag skulle hem till mamma idag men så blev det inte så jag kunde inte hämta USB-sladden så ni får se naglarna imorgon också.

Jag har även varit hos min bror Jimmy idag, hälsade på han och hans 3 fina döttrar. Hans flickvän jobbade. Passade Tindra en liten stund medans dem andra två döttrarna var och red. Jätte kul att träffa er!

Nu sitter jag här med min syster och äter chips och dricker coola. Fy Jessica!

Skönt med en ledig dag

Godmorgon eller rättare sagt God förmiddag
Vaknade för drygt 1 timma sen så har precis ätit lite. Skall till Överby idag igen, med min mor och mina bröder tror jag. Annars blir det bara mammi. Skönt det var att få sova ut idag, otroligt skönt. Vad skall ni hitta på idag då?


Godnatt kära bloggare!


Läsare

På 47 dagar så har 1168 läsare läst min blogg. Har ju inte varit så aktiv ibland, och ibland har jag inte ens lagt ut min blogg någonstans så det är väl ganska lite egentligen? Men nu hoppas jag på att det skall gå uppåt. :)


Proud

Var tvungen... Känner mig faktiskt rätt stolt, ha ha. Har haft 82 läsare på 3 dagar nu. Det är rätt nice, läs mer. Skall hålla detta tempot nu så ni får en del att läsa. Har ni något speciellt ni vill läsa så kom gärna med förslag, för ibland vet jag inte vad jag skall skriva. Hihi


Tänkvärda ord

Jag är inte välträmmad eller smal,
inte en killes första val. Inte söt, inte snygg.
Jag är blyg och alldeles för skygg,
jag är inte precis som en fallen stjärna,
jag lär aldrig bli brud, bara tärna.
Jag är ingen prinsessa som har lagts på en ärta,
men tänk efter, jag har faktiskt också ett hjärta.


Blev inget shoppande, det blev istället...

Hej igen

Som sagt, det blev inget shoppande utan det blev istället akrylnaglar jag gjorde. Blev riktigt fint må jag säga, lägger ut bild på det imorgon och då får ni titta på det. :) Vad har ni gjort för något idag då?

Efterlyst är idag så det får man inte missa, tv3 kl 21.00-22.00. Vet ni vad? Jag är ledig imorgon, ha ha. Jätte skönt faktiskt! Så vet inte riktigt vad jag skall göra imorgon, får väl se vad jag hittar på. Någon som vill ses kanske?

Shopping

Nu skall jag åka till Överby och se om jag hittar något snyggt. :)
Kanske får ta en fika på Briggen också i och med att min vän Sandra praktiserar där just nu, får smsa henne sedan och se hur länge hon jobbar. Aja. Hör av mig när jag kommer hem igen.


Var tvungen

Jag måste bara skriva igen, för ni måste bara lyssna på den här underbart vackra låten. Dem gör en sådan fin stämning i den också, det är så otroligt fint. Vad tycker ni?


Dikt

I wrote your name on a stone
but the weather took it
I wrote your name in the sand
but the water took it
I wrote your name on a paper
but the fire took it
I wrote your name in my heart
and it will always be there.

Y

You'll always be a part of me
You'll always be my friend
You'll always be the only one
I love you until the end

Veckorna går snabbt eller långsamt?

Hejsan

Vad tycker ni hur veckorna går? Jag tycker dem går otroligt fort. Aja, det var inget roligt samtalsämne. I alla fall, har precis kommit hem och ätit så skall snart till Överby om en stund tänkte jag. Härligt! Uppdaterar senare igen, har jag börjat blogga mer? ;-)

Alltid skall det hända någonting...

Alltid skall dem bästa ha otur.
Ja, precis. Jag kommer alltid att finnas här för dig Johanna, du är världens bästa storasyster och jag älskar dig. Tänk bara positivt nu hur svårt det än är. För du är värd det bästa. Jag älskar dig.

Rest In Peace

Onsdag

Kom nyss till skolan, så har precis satt mig ner och väntar på att lektionen skall börja. Skall plugga gärnet nu, har "bara" tre projekt kvar och det är matte projektet samt data. Skall försöka blir klar med rätt mycket idag, det skall ju trots allt vara inlämnat på fredag. Imorgon är vi lediga, fy vad härligt.
Någon som vill ses då kanske?


Sleeptime!

Nej nu har jag precis lagt mig, och nu skall jag titta på en film och sedan sova. Börjar bli trött nu, så det blir nog skönt. Vad har ni för bra filmer att rekomendera?
Puss och kram, sov så gott när eran sleeptime är inne. Hörs imorgon!

Kvällsmat, film och sleeptime.

Ciao

Precis kommit hem. Har varit och hämtar syrran, hehe. Skall äta kvällsmat nu med henne och sedan skall jag se på någon film o sedan blir det nog sleeptime. :)

Bastat klart.

Det inlägget före detta blev lite fel, jag hann aldrig uppdatera det innan jag ner till bastun för datorn hängde sig men jag skrev det i alla fall vid ungefär 18.00-tiden. Nå, det var jätte skönt med en bastu, vad uppe i 90 grader ungefär. Härligt!

Skall åka och hämta syrran om en stund, hon har ju 1 veckans APU på Branstationen, frivilligt var det.


Ännu en bastu.

Jadu, jag bestämde mig för att skriva här i bloggen rätt så mycket idag men det har ju bara blivit två inlägg. Snart tre, ha ha. Jag tänkte gå ner och basta alldeles strax, väntar på att den skall bli varm. När ni bastar, hur mycket skall värmen vara då för att ni skall klara så långt som möjligt? Om ni förstår hur jag menar, ha ha.

Uppdaterar bloggen sen igen. Skall gå ner och basta o duscha, efter det skall jag städa upp i mitt rum. Härligt!

 

Acoustic guitar



Den här mannen är grym på det han gör. Spola fram till ungefär 40 sek så kommer det bästa i hela låten tycker jag.

Dålig uppdatering

Hej

Sorry för min dåliga uppdatering. Här får ni en liten sammanfattning om vad jag gjort o så under dagarna.
Fredag: Umgicks med min bästis Caisa, vi hade det väl rätt kul. Hemma själva hos henne och jag sov hos henne. Alltid lika underbart.
Lördag: Var med min underbara vän Lisa. Vi gjorde inte så mycket mer än att vi åkte bil och pratade om allt och ingenting, jätte kul var det. Älskar dig Lisa.
Söndag: Först så åkte jag och mina tre utav mina bröder Tommy, Michael och Jimmy till Torslanda och köpte en husvagn och sedan åkte vi hem till mamma för vi hade kalas på söndagen. Det var skoj, tack för alla fina presenter. Lägger upp bild på det när jag har tid till det.
Måndag: Gjorde absolut ingenting, var i skolan och sen kom jag hem och åt o efter det somnade jag en stund och min underbara syster Ronja ringde och väckte mig vid 20.00-tiden.

Godmorgon

Godmorgon. :)
Sitter i skolan just nu, skall ha prov kl 13.00 men vet inte riktigt om jag orkar det. Skall även till Liseberg idag, så jag kommer ju aldrig hinna det i sådana fall. Får höra med mamma och Sandra. Aja, vi hörs senare. Kram på er sötnosar.

Don't cry and was strong!

Hej

Har precis städat mitt rum och bastat. Jag får ursäkta mig för att jag inte skriva lika mycket som förr, men det händer hela tiden saker o ting i mitt liv just nu. Och det är inget jag kommer ge mig in på heller så det är ingen idé ni frågar vad som har hänt.

Ha det så bra vänner. Kram

Good night

Hejsan

Här kommer dem två presenter jag fick idag.
Och sedan var även jag, min syster (som fyller också år idag, tvillingsyster), bror och mamma ute och åt på ett ställe idag. Jätte trevligt var det.


Ny plattång 


En jätte fin jacka/kofta från Gina Tricot 299 :-

My 'sweet little sixteen' birthday

Hej

Fyller år idag. Sitter i skolan, har tråkigt och är hur trött som helst. Min säng skriker efter mig och jag vill hem till den och bara sova. Idag vet jag inte riktigt vad jag skall göra. Får väl se vad jag hittar på. På söndag skall vi iallafall ha kalas. Fick en plattång och en jätte snygg tröja idag på morgonen, lägger ut bilder på det när jag kommer hem. Ha det så bra tills vidare.


Ny vecka, nya tag.

Precis.
Har inte gjort alls mycket idag, simmade idag imorse och sedan var det skola.
Var med Sandra, vi delade på en pizza, har alltid lika kul med dig gumman!

Tillbaka igen

Hejsan

Har inte skrivit blogg på några dagar, innebär att jag har inte varit inne på datorn så mycket. Det blir så tråkigt att sitta vid den hela tiden i och med att man gör det i skolan 6 timmar oftast. Men men. En sammanfattning över helger.

Fredag: Var med bästis en liten stund, köpte godis och jag åkte hem till mig och såg på Idol. Robin E fick åka ut, tyvärr. Vad tyckte ni om det?

Lördag: Var med mamma först och hälsade på min bror och sedan var vi på Etage, nice. Fick mig ett par byxor samtidigt. Efter det var jag med min underbara vän Emmelie och hon lockade mitt hår och sedan åkte vi till Sjuntorp med moppe och det var jäkligt kallt vill jag lova. Jag sov över hos henne, hände massor utav skoj där och med henne.


Här är håret

Söndag: Vaknade upp, tog en morgoncigg och sedan sjöng vi lite Sing star, haha. Duschade och sedan åkte vi till Emmelies kusin, efter det åkte vi med moppe till min pappa. Var där en stund och sedan åkte vi hem till min mamma. Och till sist så åkte Emmelie hem, snyft. Såg på Ensam mamma söker igår också (som vanligt). Är det någon mer som följer det?

Sjuk?!

Hej

Har varit hemma idag, för att jag hade jätte ont i magen imorse. Vi hörs.
Skriver sen säkert. :)

Trött är det enda ordet.

Ja precis, det enda jag är hela tiden är trött trött och åter igen trött.
Simmade idag på idrotten i alla fall, simmade här hemma istället alltså i Trollhättans badhus. Simmade 60 längder, mamma satt och gjorde streck för varje ensträcka, haha förstår att det var jobbigt mami. Efter jag hade simmat dem långa längderna så var jag helt slut. Jag och mamma bastade lite och sedan åkte vi hem efter vi hade duschat o gjort i ordning oss. När vi kom hem så åt jag och sedan gick jag o la mig framför tvn och då stensomna jag och vaknade nu, efter 3 timmar efter. Inte bra. :(

20 längder 500 m = G
40 längder 1000 m = VG
60 längder 1500 m = MVG

Fullspäckade dagar.

Fullspäckade dagar, jo det är precis vad det är.
Jag har nyss lagt mig i sängen och skall sova alldeles strax. Idag var jag en liten stund och hälsade på min bror och efter det åkte jag hem. När jag kom hem satte jag mig framför tvn och somnade direkt, såg på Top model 7 men så somnade jag. Jaja, typiskt mig. Mamma kom hem vid kvart i 6 ungefär och då åkte vi direkt till mina kusiner, skulle ta kort alla tillsammans så att vi skulle vara på bild i December månad i en sån dära kalender om ni förstår? Som skall ges bort till farmor.

När jag kom hem var klockan tjugo över 7 ungefär och då satte jag mig lite vid datorn en snabbis sedan tittade jag på S.O.S familj. Intressant. Och till sist la jag mig i sängen och nu funderar jag starkt på att sova alldeles strax.

Förlåt att jag inte skriver så mycket om dagarna, skall försöka skriva kortare och mer inlägg, blir nog roligare då. Eller vad tycker ni?

Ha det så bra sötnosar.

Massage är alltid lika skönt!

Blev nyss masserad utav mamma, la mig i sängen för en stund sen. Skall alldeles strax sova hade jag tänkt mig. Är riktigt trött. Usch usch, jag har prov imorgon i matte. Good luck, Jessica. Jaja, bara att tänka positivt och försöka göra mitt bästa i alla fall.

Godnatt, puss.

Trött som ett as, någon mer?

Jag är hur trött som helst och vill bara hem och lägga mig i min säng, sängen ropar på  mig och vill bara sova nu.
Har karaktärsämnen och det innebär att man har persondator, gjort powerpoint idag med min grupp. Nu skall jag strax ner och äta med Madde sötnosen. Sen skall jag sova om jag är lika trött, dock om jag inte har något viktigt att göra. Vi hörs sen. Puss älsklingar.

Upptagna helger.

Hejsan!

Skriver inte så mycket blogg på helgerna, vill vara ledig då plus att jag är ganska upptagen på helgerna. Har precis ätit mat, potatis med köttbullar och sås. Jätte gott! Sitter och tittar på Stjärnor på Is, det är rätt faschinerande, skall strax se på Sing a long och efter det Celebrity Rehab. Följer Celebrity Rehab varje gång. Någon mer som följer det?

Vad har ni gjort för skoj i helgen?

Yes, äntligen helg.

Hejsan!

Nu sitter jag här nere i busskuren och väntar på att bussen skall komma. Skall hälsa på min älskade bror Tommy idag också. Skall göra det nu direkt, skall bli kul att träffa dig äntligen. Älskar dig! Skoldagen har varit helt okej, bara att jag har varit helt jäkla slut i kroppen och helt enkelt övertrött. När jag är övertrött så skrattar jag åt allting och är flamsig. Haha. Idag skall jag också hem till min underbara pappa, är där över helgen. Skall även träffa min underbara bästis idag. Skönt skönt. Hör av mig och uppdaterar bloggen senare. Ha det så gott så länge!

Poliserna i dagens samhälle?

Jag har mycket funderingar och tankar i mitt huvud.
Hur tycker ni att poliserna i dagens samhälle är emot er och emot andra? Jag tycker att en hel del poliser är fruktansvärt otrevliga och "inte gör sitt jobb". Det är mest dem unga poliserna som jag tycker det är så här med. Dem tror att dem har all makt i världen på grund av att dem är poliser. Jag menar, bara för att man är polis så har man inte all makt här i världen och man skall visa respekt. Hur skall vi kunna respektera dem om dem inte kan respektera oss? Nu menar inte jag alla poliser, men det finns en hel del som är sådana. Jag kan dra ett t.ex då dem inte är så "arbetsflitiga" det var ett gäng som satt och rökte på, och det var även folk som blev erbjudna och då var det några som ringde polisen och det enda dem sa var "Vi får se om vi kan skicka en polisbil". Jag tycker inte det är direkt respektfullt och arbetsfullt sätt att jobba på. Dem kan ta fast ungdomar som dricker, men inte folk som erbjuder andra människor om att röka hasch?

Jaja, slut diskuterat om den saken. Ville bara skriva av mig lite. Vad tycker ni om poliserna i dagens samhälle? Respekterar dem er och är trevliga?

Detta är min dag.

Hejsan sötnosar!

Nu har jag svenska i tre timmar. Har haft det nu i 1,5 tim. Så det är bara resten kvar nu då. Ibland är det faktiskt kul med svenskan, som t.ex. när man skall skriva noveller eller något annat skrivarbete. Efter lunchen så har jag engelska i 3 långa timmar. Usch.

Nina och Louise sötnosarna var precis här och hälsade på mig. Stört sköna brudar! Det är så skönt att du går bara 1 våning över mig Nina, då är det bara att träffas när som helst. Men men. Nu skall jag nog fortsätta arbeta en stund så kanske jag får sluta tidigare till lunchen om jag blir klar snabbt. Det behövs nog för jag är jätte hungrig. :(

Aja, uppdaterar bloggen senare. Jag tänkte skriva ett inlägg om poliserna i dagens samhälle och även ett inlägg som skall handla om alkoholism. Jag tycker att det är ganska viktiga områden att prata om. Ni får själva argumentera emot mig och skriva era egna åsikter om det jag skall skriva senare. Det är både bra för mig och andra. Ha det så bra så länge, puss älsklingar.

Skall vara med underbara Moni idag också! Wie!

Väldig upptagen dag.

Hejsan läsare!

Nu blev jag precis "ledig" ifrån allt jag gjort idag. Har varit på Ullared hela dagen idag, dock inga klädköp där utan jag köper bara prylar. Hittade jätte fina tavlor. Ni kan se dem i större minatyrer här nedan. Har inte varit hemma sedan 07-17 idag. Så det var en lång, efter det åt jag och packade upp mina varor. Jag satte även upp mina speglar från IKEA idag, jätte snygga. Jag har städat mitt rum också, så det blev en hel del idag. Nu måste jag skynda mig gå o titta på Efterlyst, det börjar nu. Bye!

Just det ja, jag har färgat håret idag också!

  

Här är bilden då jag precis har färgat håret, dock osminkad och blöt i håret fortfarande.



Godnatt får väl jag säga då.

Hej!

Nu tänkte jag gå o borsta tänderna och sedan gå o lägga mig. Börjar bli riktigt trött nu, skall upp tidigare än vad jag brukar imorgon också. Ni får sova så gott när det är dags för er att lägga er. Puss och kram. Sköt om er sötnosar. :)


Lika skönt varje gång med en bastu.

Bastu!

Nu har jag precis lagt mig i min säng. Först så bastade jag och sedan duschade, efter det så frågade mamma mig om jag ville ha massage. Självklart så ville jag det! Hon är utbildad i det så det är ju riktigt skönt. I alla fall, hon gjorde en helkroppsmassage på mig, och sedan gjorde hon lite magnetmassage och till sist ansiktmassage. Riktigt härligt! Tack mamma, love.

Jag kommer nog somna tidigt ikväll, slumrade till på massagebänken när mamma masserade mig. Aja, ni får ha en bra kväll. Skriver väl förmodligen ett till inlägg senare, om jag inte somnat. :)

Dock så saknar jag min bästis Caisa väldigt mycket... Ses snart?


Ännu en skoldag avklarad, skönt.

Nu har jag kommit hem, eller ja, jag kom hem för drygt 1 timma sen.
Gick till gymnasiemässan i Ua vid 11-tiden så var jag där till ungefär 13.00. Det var skoj! Alltid lika skoj med Moni och Madde, ha ha sötnosar.

Jag funderar på om jag skall gå ner o ta en bastu. Vad tycker ni?
Eh, jag ändrade mig. Ha ha. Jag skall basta. Det skall bli riktigt skönt. Dock så bastade jag i förrgår, men alltid lika skönt med en till bastuomgång.

Vad tycker ni jag skall skriva om här på bloggen? Ni får ge mig lite inspiration så jag vet vad jag skall skriva om. För ibland så kan jag gå en hel dag utan att jag skrivit här i bloggen och det är väl inte så kul. Och ibland vet jag inte heller vad jag skall skriva, så säg vad ni vill veta. Vore kul om ni gör det. :)

Låt mig bara skratta - HA HA!

Nu skall jag skriva om en patetisk bloggare, vid namn Kissie.

Seriöst, hur orkar hon som människa att fortsätta blogga? Jag menar, visst jag läser hennes blogg men nu gick det över gränsen. Trodde i alla fall att hon hade lite vett i huvudet, men tydligen så hade jag fel. Läste nyss på hennes blogg att det stod någonting så här "Det skall vara 18-års gräns på min fest för att det skall serveras alkohol". Jag menar, är hon totalt jävla dum i huvudet? Hon är ju för fan inte ens själv 18 år. Vilken nolla människan är.

De läsare som Kissie har, jag föredrar att ni hellre läser BlondinBellas blogg istället. Hon är en vettig och en intressan människa. Dem bloggar jag läser är som sagt Isabellas blogg och sedan är det Linas blogg. Det är dem två bloggar jag läser mest, sen finns det även andra bloggar som jag kan läsa någongång ibland, men absolut inte så ofta som jag läser deras. Läser deras bloggar mer än 5 ggr om dagen. Så intressanta och dem bloggarna rekomenderar jag verkligen!


Kyliga dagar.

Ciao!

Sitter här ute i resecentrum och väntar på min buss. Den skall gå 17.43 det är rätt segt. Egentligen brukar jag ta 16.43 bussen, men eftersom en sen buss så missade jag bussen till drottningtorget. Det är inte så himla rockigt kan jag lova. Jag uppdaterar bloggen när jag kommer hem, för nu kommer bussen alldeles strax. När jag kommit hem skall jag äta det första jag gör, sen sätter jag mig en stund vid datorn. Kram så länge.

Slut på det roliga och tillbaka till verkligheten.

Hej hej!

Sitter i skolan just nu, och skolan började idag. Usch, inget kul alls. Eller jo, till kompisar o så men att gå upp så tidigt som man gör är helt otroligt. Är riktigt trött just nu, sitter här o det känns som om jag kommer somna vilken sekund som helst. En sak som är säker är i alla fall att jag kommer lägga mig tidigt ikväll, mycket tidigt. Mamma skulle tapetsera klart mitt rum också i och med att jag fick ett utbrott igår för mitt rum såg ut som ett bombnedslag och då får jag utbrott. Det skall vara snyggt och prydligt i mitt rum, och väl städat innan jag kan sova eller vara där inne.

Jag uppdaterar bloggen senare, skall försöka hjälpa till att jobba dem andra i min grupp nu eller gå ut o lägga mig i soffan och sova. Vore skönt det för jag är verkligen så jäkla trött. Vi hörs sen, ha det så bra sötnosar.

Söndag - Göteborg/ta det lugnt?

Hej snyggingar!

Nu har jag precis vaknat o ätit, vaknade väl för 1 timma sen. Jag ligger och funderar på vad jag skall göra idag, vara hemma eller åka till Göteborg en stund? Jag vet inte riktigt. Får väl se vad det blir. Ha det så bra så länge. :)

Halloween helg?

Hejsan!

Nu sitter jag här vid köksbordet och gör ingenting. Väntar på att moster och dem skall komma. Dem skall nämligen hit så skall vi så på Mamma Mia. Den är så otroligt bra. Sedan skall vi äta god mat, och sedan godis ha ha.

Vad har ni gjort under erat lov? Har ni haft ett bra eller dåligt lov?

Uppdaterar bloggen senare. Ni får ha det så bra så länge. :)