God morgon

Godmorgon!
Nu ligger förmodligen jag och sussar så gott! Skall upp om 2 timmar ca. Ingen skola idag, härligt härligt. Blev en kort vecka, gött, längtar tills nästa vecka. Jaja, ni får ha en bra dag :)
Hörs under dagen! Kram på er
Gammal bild...

Till min kärlek

Älskade Christian...
Vart skall jag börja? Jag vet inte hur jag skall tacka dig för att du kom in i mitt liv. Du räddade mitt liv, du kom som en ängel från ovan. Vi är menade för varandra. Jag tror på "kärlek vid första ögonkastet", varför inte? Jag föll för den första gången vi träffades. Det var den 29 dec 2009. Ingen trodde på det, eftersom vi hade bara pratat med varandra över internet, telefon och cam.
Men jag trodde på det... och Kicki! Alla andra var negativa till det och var oroliga när jag skulle åka dit. Jag är en envis människa, kanske inte är så bra i vissa lägen, men i detta var det perfekt. Vi blev tillsammanas på Nyårsafton 2009, bara ett par dagar efter vi träffades för första gången. Då kan ni förstå att det var KÄRLEK VID FÖRSTA ÖGONKASTET! Jag blev så glad och stolt. Vi åkte till en fest där Christians kompisar var, och han presenterade mig som hans flickvän. Iiih, jag finner inga ord!
Den 31 dec 2010 firade vi 2 år tillsammans och då förlovade vi oss även, det kändes verkligen rätt. Min älskade fästman. Skulle inte kunna leva 1 sekund utan honom. Han är mitt liv, mitt allt, min självsfrände.
Dagen efter Nyår åkte vi in till staden och träffade min bror och hans dåvarande flickvän, vi fyra skulle på Disney on Ice tillsammans. Det var hur mysigt som helst, min bror Michael och Christian klickade direkt.
Första gången Christian kom hem till mig, det var en överraskning han och min mor hade planerat. Innan vi träffades hade jag fått en utomlandsresa utav mamma, så när vi kom hem så kom han till mig. Hur mysigt som helst. Han och min familj klickade direkt där också. Vem kan inte tycka om denna kille? Helt fantastisk är han!
Vill bara att du skall veta hur betydelsefull du är för mig. Jag älskar dig oerhört mycket, det går inte att beskrivas med ord!
Den här låten skickade min älskling till mig häromdagen, och sa att den var till mig...
http://www.youtube.com/watch?v=Z7Nzs-r9ZUc

Dagarna som varit

Tjabba!
Nu har jag inte skrivit sedan i lördags, har inte haft någon lust med det bara.
Lördag: Drack med syrran och hennes kille. Hade jätte trevligt!
Söndag: Gjorde inte alls många knot denna dagen!
Måndag: Skolan och sedan TRÄNING, äntligen får man väll säga!
Idag: Skolan hela dagen lång och sedan blev det älsklingsträning! Skönt att få komma igång igen efter 1 veckas vila. Men det behövdes antar jag, eftersom kroppen sa ifrån.
Imorgon är vi lediga från skolan, så vid 11:30 skall jag till farmor och vara hos henne några timmar. Blir att plugga och umgås. Ingen tid med farmor skall spillas, all tid uppskattas 


Gammal bild på mig...

Farmor

Hej!
Väntar på att pappa skall hämta mig så ska jag åka till farmor. Förmodligen skall jag klippa henne också :)
Sen kanske jag hänger med pappa till Överby, allt beroende på om jag skall träffa Ida idag!

Shululu

God morgon!
Vaknade vid 09 idag, härligt att komma upp så tidigt. Har ätit frukost och snart skall jag göra ordning mig. Bädda min säng först och sen mammas. Senare idag skall jag åka till min kära farmor och tjöta med henne. Hejsvejs!
En gammal bild på mig och fina Bobby <3

Tv-tittande

Satt och kikade på The Voice med mamma förut.
Hoppade in i duschen direkt när jag kom hem och sedan hoppade jag i min Zippis direkt efter duschen, gött. Nu ligger jag i sängen och skall sova om 1 timma eller 2. Kram kram
image description

Ledighet

Sitter hemma hos far och skall ta en kopp kaffe med syrran. Göttish! Är lite trött, skall bli skönt att få sova ut imorgon. Hoppas ni får en trevlig helg :)


Cash

Stod ute och röka och får syn på denna bilen, vore inte fel om man skulle få ta allt som ligger i den :)


Brr


Praktik och sen helg

Sitter ute och röker med en kopp kaffe. Kallt! Skall göra ordning mig strax och sedan iväg till praktiken! Efter det tar jag helg, fy va gött! Skall träffa Ida imorgon :) Vi hörs sen.


Trötthet

Hej!
Jösses, det syns verkligen att jag har varit trött idag. Läst mina inlägg igen och då ser man lite fel jag har skrivit, haha. Stensomnade efter bastun, vid 19 och sov till 21. Nu skall jag sova igen! Känner mig inte riktigt hundra än, mår illa och snorar fortfarande :/ Godnatt!


Glad och trött

Hej!
Känner att jag kommer somna rätt tidigt ikväll. Är otroligt trött! Hämtade ut min dator idag, va skönt att få sin privata dator igen. Den är som ny! Färgade mammas hår och klippte idag, färgade även hennes fransar. Tog dock inga före-efter bilder. Efter praktien åkte jag och mamma och hämtade varor till Camilla, efter det solade vi. När vi kom blev det bastu och dusch, när jag bastade så la jag mig ner. Fy satan va underbart det va, höll på att somna.
Min goa mamma hade skrivit detta på facebook idag också:
"Idag tänkte jag att oj vad jag är lyckligt lottad med så fina tjejer. Ni har kämpat och rest er båda två. Sofia har verkligen kämpat och kämpat och nu har min fina tjej kommit fram igen! ♥ ♥ Jessica du har också gjort en resa men klarat av detta också ♥ ♥ Älskar er och är så stolt över er tjejer"

Sola

Solade med mamma efter praktiken, va skönt. Hämtade även varar på Ronnmans hos Camilla! Nu blir det bastu och dusch.


Permanent

image description
Ser ut åt helvete men övning ger färdighet!
image descriptionimage description

Praktil

Hej!
Inte hunnit skriva försen nu på lunchen. Har praktik idag och imorgon och då är det full rulle hela dagarna. Slutar 16:30 idag, skönt! Städat, rullat permanent, HÖRDE NI? Jag har rullar permanent, det jag avskyr haha. Dock var det inte på 45 min, utan betydligt längre så öva öva öva, men övning ger färdighet, ellerhur?! ;)

Nej nu skall jag äta upp min goda sallad! Kram kram


Långdag

Tjena! Varit en lång dag idag! Efter skolan åkter jag direkt upp till NÄL Sjukhus för där låg mamma, på akuten. Hade hänt en olycka på jobbet. Där låg hon i 5-6 timmar, efter det var de vidare till Uddevalla sjukhus eftersom dem hade tydligen inte Ögon på NÄL. Det visade sig vara en blödning i ögat och med lite vilandes i några dagar skulle det bli bra. Var hemma ca 20, slängde i mig mat och sen vidare till far för att lämna bilen.

Nu ligger jag äntligen i min älskade säng, nyduschad och klar för att sova. Tänkte bara kika lite på facebook, mail och sådant. Förresten, blev superglad förut, hade fått post att hämta ut och det är min dator! Yey! Undra om det gick att laga den? Återstår att se imorgon.
Ojoj, nu blev det ett långt inlägg! Skriver säkert en tradionellt Godnatt inlägg innan jag skall sova ;)


image description image description
På sjukhuset, Uddevalla...

Näl

Next destination - NÄL!


Lunch idag


Pingvin

Drog en lunch på Pingvin med Emelie, Emelie, Sandra, My och Frida, mysigt och gott! Blev kycklingsallad och vatten för min del.


Trök


Skola

Tjabba!
Sitter i skolan och har Samhäll, sköj. Var även och pratade med engelska läraren och pedagogen 8:30, skall dit vid 12:00 igen. Dem ger mig tips om hur jag skall fixa engelskan, samt gör en planering. Jätte bra! Vill verkligen få ett Godkänt i engelskan men har så otroligt svårt med det så vet inte om jag fixar det, men det är värt ett försök! Rektorn har även gett mig tips med engelskan, även länkar. Det är så de skall vara när man verkligen har svårt för det, jag är jätte tacksam! Nu måste jag lyssna vidare på genomgången ;)


Bild från i sommar...


Sommar hemma hos mig, hästar, hagar och travbanor!

Godmorgon

Godmorgon!
Nu sitter jag på bussen till skolan. Mamma körde mig till stan idag, gött. Finns inget goare än att åka bil istället för buss på morgonen. Nu skall jag sluta ögonen en liten stund eftersom det tar ca 30 min med bussen! Ha en bra dag allihopa.