Sånt är livet

Hej
Jag har ännu inte förstått vad du sysslar med. Att du ens kan med!? Precis som din dumma och idiotiska flickvän, ljuger än rakt upp i ansiktet när man mycket väl vet sanningen. Exempel "Han har slutat dricka, han har inte druckit på flera veckor." din idiot, är dum i hela jävla huvudet!? Du var ju för i helvete med honom dagen innan du sa det och då drack han. Lägg av nu, du är ju totalt jävla dum i huvudet, sök hjälp! Eller rättare sagt, ni borde söka hjälp! Jag förstår inte att man kan ljuga om sådana saker man MYCKET väl vet vad som är sanningen eller ej. Herregud säger jag bara... Vänta bara, du kommer få ett helvete precis som hans andra tjejer har fått, eller rättare sagt dem han har barn med.

Tycker fruktansvärt synd om hans barn, 2 vackra döttrar. Dock så har jag knappt träffat den yngsta dotter, så vet inte hur hon är. Skulle tänka mig att även hon är en underbar liten tjej som man bara kan älska! Den äldsta dottern är helt underbar, sprider verkligen glädje. Jag förstår inte att man kan "välja bort" sina barn före något helt OINTRESSANT och något helt oacceptabelt. Det borde förbjudas i dem här tillfällena.

Det skulle vara så roligt att få träffa den yngsta dottern, det skulle verkligen glädja mig. Att få träffa "en del utav sig själv" eller vad man nu skall kalla det, kommer nog kännas rätt bra. Varje gång jag träffar äldsta dottern så känner jag verkligen på något ungefär såhär "Detta känns bra, jag är stolt att jag väljer människor som jag älskar hellre än någonting annat, så dem känner sig betydelsefulla på något sätt. Det är viktigt för dem att träffa någon/några från sin fars respektive mors sida och då känner jag mig stolt att jag tar min tid till det." jag älskar verkligen barn. Det gör mig så glad. Framför allt när jag kan vara till någon slags hjälp och finnas där.

Jag önskar att en vacker dag jag får träffa den yngsta dottern och även kunna säga "den här vackra människan är jag faster till och jag älskar henne mer än allt annat". Mina brors döttrar gör mig så himla stolta, så himla fina barn!


Den yngsta dottern, sötaste Emilia!
(Bild lånad utav http://bettygirl.blogg.se)


Den äldsta dottern Wilma, en fantastisk människa och har ett hjärta utav guld!

Vill bara tillägga att självklart är alla mina andra brors döttrar lika betydelsefulla och jag älskar dem också! Men det här är lite speciellt just nu.